Κάλεσμα για Συμμετοχή στο Αποθετήριο Ανοιχτού Περιεχομένου

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ, πλαίσιο των δράσεών της για ανάδειξη και προώθηση του Ανοιχτού Περιεχομένου έχει υλοποιήσει σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης το Αποθετήριο Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ).

Το Αποθετήριο ΕΛ/ΛΑΚ περιέχει υλικό που παράγεται μέσα από δράσεις που αφορούν το Ελεύθερο Λογισμικό, τις Ανοικτές Τεχνολογίες και το Ανοικτό Περιεχόμενο από την ΕΕΛ/ΛΑΚ, τα μέλη της, τις κοινότητες άλλα και μεμονωμένους δημιουργούς.Aπευθύνεται σε όλα τα μέλη της κοινότητας αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αναζητήσει υλικό σχετικό με ΕΛ/ΛΑΚ. Στο αποθετήριο εκτός από τις δυνατότητες πλοήγησης και αναζήτησης μπορεί επίσης να καταχωρεί σχετικό περιεχόμενο κάθε εγγεγραμμένος χρήστης.

Αν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε υλικό που έχει αναρτηθεί στο αποθετήριο ΕΛ/ΛΑΚ ή να αναρτήσετε σχετικό περιεχόμενο μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές οδηγίες διαχείρισης του αποθετηρίου που υπάρχουν διαθέσιμες στοhttp://go.eellak.gr/apothetirio

Το σύνολο του περιεχομένου του αποθετηρίου διατίθεται με άδειες Creative Commons Αναφορά – Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα (CC BY-SA 3.0 GR).

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com