Καταγγελία GreekLug – Απάντηση ΔΕΗ

Όλοι όσοι υποστηρίζουμε το Ελεύθερο και Ανοικτό Λογισμικό, δεν έχουμε κάποιου είδους μεροληψία απέναντι στο κλειστό (ιδιόκτητο) λογισμικό. Όλες οι προσπάθειες και οι παρεμβάσεις, έχουν σαν σκοπό να υπάρχει ισότιμη μεταχείριση στην αξιολόγηση της ποιότητας του λογισμικού και να μην αποκλείεται ή να μπαίνει σε “δεύτερη μοίρα” το ελεύθερο και ανοικτό λογισμικό.


Στο πλαίσιο των προσπαθειών επίτευξης αυτής της ισότιμης μεταχείρισης η Ένωση Χρηστών και Φίλων ΕΛΛΑΚ (Greeklug), έκανε δημόσια παρέμβαση-καταγγελία σχετικά με την “ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : ΔΣΗΕ – 02/2010”, μέσω του προέδρου της κ. Ιωακείμ Τελλίδη. Επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο φορέα της ΔΕΗ και είχαμε την δική τους απάντηση, από τον κ. Κ. Τσιρούλη, Βοηθό Διευθυντή Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Για λόγους δεοντολογίας, θα δημοσιευθεί η καταγγελία και η απάντηση στο ίδιο άρθρο.

 

Λόγω του μεγάλου μεγέθους του κειμένου και της καταγγελίας και της απάντησης της ΔΕΗ, αναγκαστήκαμε να ανεβάσουμε και τα δύο έγγραφα σε ηλεκτρονική μορφή, και παραθέτουμε τους συνδέσμους για ευκολότερη ανάγνωση.

 

Η παρέμβαση της Ένωσης Χρηστών και Φίλων ΕΛΛΑΚ

 

Η απάντηση από την ΔΕΗ

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com