Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εφαρμογή διαχείρισης οργανογράμματος

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο για την Ανάπτυξη εφαρμογής διαχείρισης Οργανογράμματος. Ο στόχος είναι η ανάπτυξη μιας εφαρμογής σε OpenOffice Calc(.ods) που θα διατίθεται με άδεια χρήσης EUPL ( http://www.osor.eu/eupl ) για την διαχείριση Οργανογραμμάτων που θα προβλέπει την καταχώριση των μονάδων και των εργαζομένων ενός οργανισμού.

 

Η εισαγωγή των διοικητικών μονάδων του οργανισμού πρέπει να γίνεται μέσω φόρμας με ιεραρχικό (δενδροειδή τρόπο). Πρέπει να προβλέπεται εισαγωγή στοιχείων εργαζομένων (Ον/μο, Στοχεία Επικοινωνίας, Αρμοδιότητες, Σχέση Εργασίας). Απαιτείται ακόμη να υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής των δεδομένων μέσω αρχείου XML.

Το περιεχόμενο της εφαρμογής θα πρέπει να μπορεί να εξαχθεί σαν: Αρχείο PDF, Αρχείο XML και σαν οπτικό περιεχόμενο (οργανόγραμμα).

 

Τα παραδοτέα είναι: Η εφαρμογή σε αρχείο calc (.ods), υπόδειγμα αρχείου με δεδομένα, τεκμηρίωση και οδηγίες χρήσης. Το έργο είναι ανοικτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

 

Η συμμετοχή μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική. Η αποζημίωση μετά την τελική υποβολή των παραδοτέων ορίζεται στα 3.000 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλλουν περιγραφή των εργασιών και συνοπτική τεκμηρίωση για τον τρόπο υλοποίησης τους. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προτεινόμενου έργου δεν πρέπει να υπερβαίνει τον ένα μήνα. Η Πρόταση δεν πρέπει να υπερβαίνει σε έκταση τις 900 λέξεις και το βιογραφικό τις 300 λέξεις.

 

Οι προτάσεις υποβάλλονται εως την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010, σε ηλεκτρονική μορφή στο info ΑΤ ellak DΟΤ gr

Περισσότερα στο Wiki.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com