Διαβούλευση για λογισμικό πρωτοκόλλου

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ προσηλωμένη σταθερά στην διάδοση και ανάπτυξη του ΕΛ/ΛΑΚ και την προώθηση της χρήσης του στο δημόσιο τομέα, και τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο σε διαβούλευση για την ανάπτυξη συστήματος ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και διαχείρισης υποθέσεων. Η ΕΕΛ/ΛΑΚ, ανταποκρινόμενη στο αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα οφέλη της χρήσης του Ελεύθερου Λογισμικού, φιλοδοξεί να αποτελέσει κέντρο γνώσης και πλατφόρμα διαλόγου για το Ελεύθερο Λογισμικό/Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα, και θα αναλάβει πρωτοβουλίες που θα διευκολύνουν και θα επιταχύνουν την χρήση του.

 

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι σε διαβούλευση για τις προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό του έργου καθώς και οποιαδήποτε σχετική με το έργο πρόταση. Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς παρατηρήσεις είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Οι προτάσεις υποβάλλονται έως την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010, σε ηλεκτρονική μορφή στο info ΑΤ ellak DΟΤ gr.

Ο στόχος είναι η ανάπτυξη μιας εφαρμογής για τη διαχείριση των εισερχόμενων και εξερχόμενων έντυπων και ηλεκτρονικών εγγράφων (emails) και της εν γένει γραπτής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας . Το πληροφοριακό σύστημα θα αποτελείται από δύο βασικά υποσυστήματα:

1.Υποσύστημα πρωτοκόλλου

2.Υποσύστημα αναθέσεων και παρακολούθησης υπόθεσης

 Οι σημαντικότερες τεχνικές προδιαγραφές είναι:

– Λειτουργία σε περιβάλλον virtual computing σε απομακρυσμένο data center.

– Δυνατότητα λειτουργίας σε local intranet.

– Υποστήριξη internet explorer, firefox, safari και chrome, όπου μέσω αυτών θα καταχωρούνται τα δεδομένα.

– Δυνατότητα λειτουργίας offline (σε περιπτώσεις βλάβης της σύνδεσης με το διαδίκτυο).

– Παραγωγή και διατήρηση πλήρους log file με καταγραφή όλων των κινήσεων και χειρισμών.

– Ανάπτυξη με εργαλεία ανοιχτού λογισμικού (πχ php), χρήση βάσης δεδομένων ανοιχτού λογισμικού, χρήση λογισμικού εξυπηρετητή ανοιχτού λογισμικού.

 Η διαβούλευση θα βοηθήσει να εμπλουτισθούν οι υπάρχουσες προδιαγραφές και να γίνουν παρατηρήσεις και προτάσεις βελτιώσεων των προδιαγραφών. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές μπορείτε να βρείτε στην σελίδα στο Wiki.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com