Επιμόρφωση ΕΛ/ΛΑΚ για δημόσιους υπαλλήλους

Αρχίζουν να φαίνονται τα πλεονεκτήματα της χρήσης του ΕΛ/ΛΑΚ στο δημόσιο, καθώς το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια χρήσης ΕΛ/ΛΑΚ για τους δημόσιους υπαλλήλους. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε υπαλλήλους και στελέχη του δημοσίου των Ν.Π.Δ.Δ και των Ο.Τ.Α α' και β' βαθμού οι οποίοι στο πλαίσιο των καθηκόντων τους χρησιμοποιούν οποιασδήποτε μορφής λογισμικό.

Ο σκοπός τους προγράμματος σεμιναρίων είναι η εξοικείωση με την χρήση ΕΛ/ΛΑΚ και η ανάπτυξη δεξιοτήτων αναζήτησης της κατάλληλης εφαρμογής, αξιολόγησης της αξιοπιστίας της, ελέγχου συμβατότητας και χειρισμός όλων των απαραίτητων θεμάτων και τελικά η ένταξη και χρήση της εφαρμογής στην καθημερινή χρήση στις υπηρεσίες. Οι προυποθέσεις για να συμμετέχει κάποιος στο πρόγραμμα είναι η γνώση βασικών δεξιοτήτων για την χρήση υπολογιστή.  

 

 

Μέσα στις θεματικές ενότητες συμπεριλαμβάνονται η γνωριμία με το ελεύθερο λογισμικό, η αναζήτηση εφαρμογών ΕΛ/ΛΑΚ, εξέταση της συμβατότητας και διαλειτουργικότητας των εφαρμογών ΕΛ/ΛΑΚ με τις υπάρχουσες εμπορικές εφαρμογές, διαχείριση εφαρμογών ΕΛ/ΛΑΚ για την δημιουργία διαδικτυακού υλικού, και άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την χρήσης ΕΛ/ΛΑΚ.

 

Είναι μιά αξιόλογη προσπάθεια που θα επιτρέψει να διαδοθεί περισσότερο η χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ στον δημόσιο τομέα. Για τις προθεσμίες υποβολής και για την εγκύκλιο που αναφέρει περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Ινστιντούτου

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com