12o Greek ICT Forum

ict-forum.jpg

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα διεξαχθεί το 12o GREEK ICT FORUM. Αυτή την χρονιά θα υπάρχει συμμετοχή σημαντικών ομιλητών από την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία των υπουργείων που υλοποιούν σημαντικά έργα ψηφιακών υπηρεσιών, τις επιχειρήσεις και τους φορείς της αγοράς των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Η ΕΕΛ/ΛΑΚ συμμετέχει με ομιλίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης. 

 

 

Το 12o Greek ICT FORUM, διεξάγεται στο ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.Περσσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  του ICT FORUM.

 

 

 

Παράλληλα άλλοι σημαντικοί Ομιλητές θα παρουσιάσουν τις στρατηγικές και πολιτικές κινήσεις που έχουν ξεκινήσει ή θα ξεκινήσουν άμεσα να υλοποιούνται στο πλαίσιο της υλοποίησης του ΕΣΠΑ. Παράλληλα σημαντικοί ομιλητές από τις μεγαλύτερες εταιρείες Πληροφορικής και Επικοινωνιών θα παρουσιάσουν τις τεχνολογικές στρατηγικές και επιλογές τους σε σημαντικούς κα ανερχόμενους κλάδους των Ψηφιακών Τεχνολογιών.  

 

Οι Σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από τους καθ΄ ύλην αρμοδίους όπως :

* ο Γενικός Γραμματέας Πληροφορικών Συστημάτων, Καθηγητής κ. Διομήδης Σπινέλης

* ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών Καθηγητής κ. Σωκράτης Κάτσικας,

* ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακής Σχεδιασμού Δρ. Αντώνης Μαρκόπουλος,

* ο Ειδικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Καθηγητής κ. Στέφανος Γκρίτζαλης σημαντικές παραμέτρους στρατηγικών υλοποίησης έργων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

 

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com