Γνωρίστε την Ελλάδα

mygreece.png Εάν κάποιος θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα, και να γνωρίσει τις ομορφιές της μπορεί να ρίξει μια γρήγορη ματιά στα μέρη που θέλει να πάει μέσα από ένα νέο δικτυακό τόπο, που επιτρέπει την εύκολη αναζήτηση φωτογραφιών και video υπάρχουν επάνω σε ένα χάρτη και δείχνουν λεπτομέρειες για το σημείο εκείνο.

 

Υπάρχουν κριτήρια αναζήτησης για να επιλέξει κάποιος τι επιθυμεί, για καλύτερη επιλογή. Οποιοσδήποτε μπορεί να ανεβάσει ένα Video ή μια φωτογραφία, για να την μοιραστεί με τους άλλους χρήστες. Η λειτουργιικότητα είναι πάρα πολύ καλή και μέσα από όμορφα σχεδιασμένα μενού και επιλογές ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί και να αναζητήσει υλικό που έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες.

 

Τα περισσότερα Video έχουν και υπότιτλους στα Αγγλικά για να μπορούν Αγγλόφωνοι επισκέπτες να γνωρίσουν τα μέρη της χώρας μας. Στις επιλογές αναζήτησης μπορεί κάποιος να διαλέξει βουνό, θάλασσα, μουσείο, κ.α. Εάν θα ταξιδέψει κάποιος με την οικογένειά του, είτε είναι ζευγάρι, είτε παρέα φίλων, είναι μιά άλλη σημαντική επιλογή καθώς το κοινό που συγκεντρώνεται σε εκείνο το μέρος επηρεάζει σημαντικά το πόσο άνετα αισθανόμαστε. Κριτήρια αναζήτησης είναι ακόμη: το τι επιθυμούμε όπως νυκτερινή ζωή ή αξιοθέατα, και το πότε θέλουμε να επισκεφθούμε τον τόπο, όπως χειμώνας, ή καλοκαίρι, πρωί ή βράδυ. Ένας αξιόλογος τόπος όπου μπορούμε είτε να προσφέρουμε τα δικά μας Video ή φωτογραφίες, είτε να δούμε το υλικό άλλων, που έχουν ήδη επισκεφθεί τον τόπο που θέλουμε να επισκεφθούμε και μπορούμε μέσα από το υλικό τους να έχουμε μια πρώτη εικόνα.

 

Η ιστοσελίδα είναι στην διεύθυνση: http://www.my-greece.gr/el και έχει υλοποιηθεί σε πλατφόρμα Drupal.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com