TedxAcademy

Το TEDxAcademy είναι μιά προσπάθει να δοθεί μια σπίθα έμπνευσης για να γεφυρωθεί το παρελθόν με το μέλλον, για την πρόοδο των ιδεών, της σκέψης, της επιστήμης και της τέχνης. Το ΤΕDxAcademy πυροδοτεί έναν διαφορετικό διάλογο που απευθύνεται σε μοναδικούς ανθρώπους με εξαιρετικές ιδέες. Αν κοιτάξει κανείς πέρα από τα ονόματα που κυριαρχούν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα ανακαλύψει πάρα πολλούς από αυτούς, και σκοπός είναι αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν γνωστοί και να διαδόσουν τις ιδέες τους. Τη Δευτέρα στις 4 Οκτωβρίου, οι ιδέες αυτές θα αποκτήσουν φωνή.

 

Το ΤED είναι μια εκδήλωση παγκόσμιας εμβέλειας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Long Beach της Καλιφόρνια και συγκεντρώνει προσωπικότητες από το χώρο της Τεχνολογίας, της Ψυχαγωγίας του Σχεδιασμού και της Καινοτομίας, από όλα τα σημεία του πλανήτη. Στόχος είναι, να μοιραστούν με το ευρύ κοινό το μεγαλύτερό τους πάθος: τις ιδέες τους για το μέλλον καθώς και τα επιτεύγματά τους. Όπως δηλώνουν και τα αρχικά της λέξης TED (Technology, Entertainment και Design), ο θεσμός ασχολείται με τις εξελίξεις στην τεχνολογία και την κοινωνία, που καθορίζουν το ίδιο μας το μέλλον.

 

Tο TEDx είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική διοργάνωση, αυτόνομων εκδηλώσεων τοπικού χαρακτήρα, που στόχο έχει να φέρει κοντά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν “ιδέες που αξίζει να διαδοθούν”. To TEDx Academy διοργανώνεται από μια ομάδα εθελοντών και έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Όλοι οι διοργανωτές, ομιλητές και παράγοντες της εκδήλωσης, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Η εκδήλωση θα γίνει στο Μουσείο Μπενάκη, την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου. Ξεκινά στις 14:00 με τα pre-events & ολοκληρώνεται στις 23:30. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.  

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com