Plumi για διανομή Video

plumi.png Σήμερα ένα μεγάλο μέρος υλικού που μοιράζεται για ενημέρωση, ψυχαγωγία και διαφήμιση, μοιράζεται σε μορφή video. Η εικόνα σίγουρα δίνει πολύ περισσότερα από ένα απλό κείμενο ή μια παρουσίαση. Όλοι θα έχουμε ακούσει για το Vimeo και το YouTube, που είναι πολύ δημοφιλή και τα γνωρίζουν όλοι. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να μοιράζουμε Video μέσα από ένα δικτυακό τόπο διανομής περιεχομένου.

 

 

Το Plumi είναι ένα ελεύθερο λογισμικό που επιτρέπει την διανομή Video και βασίζεται στο πολύ γνωστό Plone. Με το Plumi, μπορεί να δημιουργηθεί ένας δικτυακός τόπος που μοιράζει Video, εάν δε, προστεθεί σε δικτυακό τόπο που έχει δημιουργηθεί με το Plone, δημιουργείται ένα εξελιγμένο σύστημα διανομής οπτικού υλικού και προωθεί την συμμετοχική δημιουργικότητα.

 

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι:

 

Αποστολή Video σε οποιδήποτε πρότυπο μέσω http

 

Αποστολή υλικού μεγάλου μεγέθους μέσω FTP

 

Μετατροπή σε Flash και εμφάνιση από τον διακομιστή

 

Ροές RSS1 και RSS2 για εύκολη ενημέρωση

 

Χρήση λέξεων κλειδιών

 

Δυνατότητα ορισμού ροών εργασιών και σύστημα δικαιωμάτων

 

Περιοχές εργασίας προσβάσιμες από όλους ή κάποιους χρήστες

 

Προσαρμόσιμα πρότυπα για την δημιουργία σελίδων διανομής οπτικού υλικού

 

Δυνατότητα χρήσης αδειών Creative Commons, GNU Free Documentation License όπως και οποιασδήποτε άλλης άδειας. Περισσότερα για το Plumi στην διεύθυνση http://blog.plumi.org/ . Εάν κάποιος επιθυμεί επαγγελματική εγκατάσταση και υποστήριξη στην Ελλάδα μπορεί να βρει πληροφορίες στην διεύθυνση http://unweb.me

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com