Προκήρυξη θέσης εργασίας ΕΛΛΑΚ

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ στo πλαίσιo της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της για την προώθηση του Ελεύθερου Λογισμικού και του Ανοικτού Περιεχομένου, ενδιαφέρεται να προσλάβει συνεργάτη με αρμοδιότητα την παρακολούθηση έργων.

Ο/Η συνεργάτης θα αναλάβει την παρακολούθηση εκτέλεσης έργων που εκτελούνται από την ΕΕΛ/ΛΑΚ, από πλευράς τήρησης χρονοδιαγράμματος, οργάνωσης διαδικασιών και επιμέρους εργασιών, διαχείρισης πόρων, τήρησης φακέλου έργου και σχετικών αρχείων, εκτέλεσης του προϋπολογισμού και διασφάλισης των κανόνων ποιότητας.

Απαιτούνται σχετικές ανώτατες σπουδές, γνώση χρήσης λογισμικού παρακολούθησης έργων (Project Management) και διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP), εξοικείωση με την χρήση ΕΛ/ΛΑΚ και τουλάχιστον τριετής συναφής προϋπηρεσία. Θετικά θα αξιολογηθεί η προηγούμενη εμπειρία σε διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή και συγχρηματοδοτούμενων από την ΕΕ και το Ελληνικό κράτος. Η θέση είναι για απασχόληση ενός έτους, με δυνατότητα περαιτέρω ανανέωσής της. Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στη διεύθυνση proposals at ellak dot gr έως τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες για την ΕΕΛ/ΛΑΚ και τις δραστηριότητές της παρέχονται στη διεύθυνση: www.ellak.gr

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com