Ημέρες Συνεργασίας: ΕΛ/ΛΑΚ & Επιχειρηματικότητα

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα, στο πλαίσιο των δράσεων της για συνεργασία όλων των φορέων που έχουν άμεσο ή έμμεσο ρόλο στη διάδοση, ανάπτυξη και χρήση ΕΛ/ΛΑΚ στην Ελλάδα, επιθυμεί να φέρει σε επαφή επιχειρήσεις που παρέχουν εφαρμογές ή υπηρεσίες Ανοιχτού Λογισμικού με εταιρείες και φορείς χρήστες.

Εναρκτήρια δράση αυτής της πρωτοβουλίας είναι η διοργάνωση την πρώτης Ημερίδας

με τίτλο “Ημέρες Συνεργασίας: ΕΛ/ΛΑΚ & Επιχειρηματικότητα”, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48) το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 11.00, στο Μικρό Αμφιθέατρο.  Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι εμπειρίες μετάβασης σε Ανοιχτό Λογισμικό Γραφείου (OpenOffice) από τις εταιρείες Olympic Catering και Νηρεύς. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες.

 

Αναλυτικά:

– 11:00 Χαιρετισμός,   Εύη Σαχίνη (ΕΕΛ/ΛΑΚ, ΕΚΤ)

– 11:15 Παρουσιάσεις,  Ιωάννης Κοτρώτσιος (Olympic Catering)  &   Παναγιώτης Καραμπέρης (Νηρεύς)

– 12:30 Πάνελ Συζήτησης,  Συμμετέχοντες: Εύη Σαχίνη (ΕΕΛ/ΛΑΚ, ΕΚΤ), Πέτρος Καβάσσαλης (ΕΕΛ/ΛΑΚ, Παν. Αιγαίου), Ιωάννης Κοτρώτσιος (Olympic Catering), Παναγιώτης Καραμπέρης (Νηρεύς), Δημήτρης Ανδρεάδης (ΕΕΛ/ΛΑΚ, RedHat),   Συντονιστής: Νεκτάριος Κοζύρης (ΕΕΛ/ΛΑΚ, ΕΔΕΤ)

 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε εταιρείες που είτε δραστηριοποιούνται στον χώρο του Ανοιχτού Λογισμικού είτε ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα οφέλη του. Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί το εναλλακτικό μοντέλο επιχειρηματικότητας του Ανοιχτού Λογισμικού.


Λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενο
ι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη φόρμα: http://go.eellak.gr/imeres

 

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μελλοντική ημερίδα παρουσιάζοντας και την δική σας εμπειρία, συμπληρώστε τη φόρμα.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com