Συνεργάτης στο πλαίσιο του έργου HOMER

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/ Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου HOMER – MED (Harmonising Open Data in the MEditerranean through better Access and Reuse of Public Sector Information) το οποίο χρηματοδοτότειται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αναζητά συνεργάτη για την παροχή υπηρεσιών,.

Σκοπός του HOMER είναι η εναρμόνιση πολιτικών διάθεσης ανοιχτών δεδομένων στις μεσογειακές χώρες. Μέσα από την προώθηση μιας συντονισμένης προσέγγισης για την ανάπτυξη της προσβασιμότητας και της περαιτέρω χρήσης των δημόσιων πληροφοριών και δεδομένων, στόχος είναι να υπάρξει επιτάχυνση της διαφάνειας και της ανταλλαγής των δεδομένων μεταξύ περιφερειών της μεσογείου, ενισχύοντας έτσι την ανάπτυξη μέσα από την ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια πληροφορία.

Ο συνεργάτης που θα επιλεγεί θα πρέπει να έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στη χρήση Ανοιχτών Τεχνολογιών, με επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοια έργα.

Οι αρμοδιότητες του συνεργάτη που θα επιλεγεί θα είναι:

– Συμμετοχή στη συγγραφή των τεχνικών προδιαγραφών και αναφορών στο πλαίσιο του έργου

– Συμμετοχή σε συναντήσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο του έργου

– Συμμετοχή στην υλοποίηση για την εναρμόνιση των ανοιχτών δεδομένων (Open Data Federation)

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν τα βιογραφικά τους στο info AT ellak DΟΤ gr έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012. Όσοι επιλεγούν θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο διάστημα 01-05-2012 έως 31-03-2015 με δυνατότητα επέκτασης ανάλογα με τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν στο πλαίσιο του έργου αλλά και των δράσεων της ΕΕΛ/ΛΑΚ.

combined_logo_med_-_horizontal

 

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com