Συνέδριο “OWASP AppSec Research”

Από τις 10 έως τις 13 Ιουλίου διοργανώνεται στην Αθήνα από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών το συνέδριο “OWASP AppSec Research”. Το OWASP AppSec Research είναι το κορυφαίο συνέδριο για την ασφάλεια λογισμικού στην Ευρώπη. Κάθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 300 ειδικούς, απ’ όλο τον κόσμο για να συζητήσουν και να μοιραστούν πρωτότυπες ιδέες, πρωτοβουλίες και σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις. Το OWASP AppSec Research πρόκειται για ένα από τα τέσσερα ετήσια, διεθνή συνέδρια που διοργανώνει το OWASP.

Οι δύο πρώτες ημέρες του συνεδρίου είναι αφιερωμένες σε εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις. Έμπειροι εκπαιδευτές από όλο τον κόσμο θα μοιραστούν τις γνώσεις τους σε εξειδικευμένα και επίκαιρα θέματα, τα οποία σχετίζονται με τον ασφαλή προγραμματισμό και την ασφάλεια λογισμικού, μέσα από 6 αντίστοιχα courses:
Elite Web Defense – How to build robust and secure web applications
Hack Your Own Code: Advanced training for developers
Mobile Security: Securing Your Small, Smart Devices
Application Attack Detection & Response – A Hands-on Planning Workshop
Assessing and Exploiting Web Applications with Samurai-WTF
Building a Software Security Program On Open Source Tools
Στο συνέδριο θα συμμετέχουν περισσότεροι από 35 ομιλητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα μιλήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στην ασφάλεια λογισμικού.

Το OWASP AppSec Research 2012 απευθύνεται σε όλους όσοι ασχολούνται με το λογισμικό: developers, analysts, architects, project managers, ειδικούς ασφάλειας, αλλά και C-level executives (Τομεάρχες, Υποδιευθυντές, Διευθυντές, Security Officers, CIOs, κ.λπ.) και ενδιαφέρονται για τους κινδύνους ασφάλειας των εφαρμογών.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο http://www.appsecresearch.org
Εγγραφές: http://www.appsecresearch.org/register

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ OWASP
Το OWASP (Open Web Application Security Project – http://www.owasp.org ) είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, μια ανοικτή κοινότητα εθελοντών, με βασικό στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας των εφαρμογών. Απαριθμεί δεκάδες χιλιάδες μέλη ανά τον κόσμο, τα οποία δραστηριοποιούνται σε περισσότερα από 150 chapters, ενώ μέλη του είναι και όλες οι μεγάλες εταιρίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Η συμμετοχή στο OWASP είναι ελεύθερη και όλο το υλικό είναι διαθέσιμο κάτω από άδειες ελεύθερου και ανοικτού λογισμικού.

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com