Ο δικτυακός τόπος της OSGeo μεταφράζεται στα ελληνικά

Το ίδρυμα OSGeo είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός του οποίου η αποστολή είναι να υποστηρίξει την συνεργατική ανάπτυξη ανοιχτού κώδικα γεωχωρικού λογισμικού, και να προωθήσει την ευρεία του χρήση.

Το ίδρυμα προσφέρει οικονομική, οργανωτική και νομική υποστήριξη σε όλη την κοινότητα Ανοιχτού Λογισμικού σε γεωχωρικά ζητήματα. Παράλληλα λειτουργεί ως ένα ανεξάρτητο νομικό φόρουμ που οι χρήστες μπορούν να συνεισφέρουν κώδικα, χρήματα και σχέδια, προστατεύοντας έτσι τη γνώση και να την κάνουν διαθέσιμη στο ευρύτερο κοινό. Τα προγράμματα που ανεβαίνουν στον ιστότοπο του OSGeo είναι ελεύθερα και ανοιχτά για επαναχρησιμοποίηση υπό αναγνωρισμένη άδεια ανοιχτού λογισμικού.

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για όποιον ασχολείται με γεωχωρικά ζητήματα τώρα έρχεται και στην Ελλάδα. Ήδη έχει ξεκινήσει η μετάφραση του διαδικτυακού τόπου της OSGeo στα ελληνικά και δίνεται η δυνατότητα σε όποιον θέλει να συμμετέχει.

Αν θέλετε και εσείς να βοηθήσετε στη μετάφραση και να προωθήσετε το ελεύθερο και ανοικτό λογισμικό GIS, μπορείτε, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας μέσω της ελληνικής λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Ελληνικό Παράρτημα της OSGeo σε αυτό το σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com