FreeMoodle – Ηλεκτρονικά Μαθήματα

freemoodlelogoΗ ελληνική ομάδα του Free Moodle (http://freemoodle.org) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή δύο ηλεκτρονικών μαθημάτων με αντικείμενο τις Παρουσιάσεις και τα Λογιστικά Φύλλα. Και τα δύο μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 22 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 16 Δεκεμβρίου οι Παρουσιάσεις και στις 27 Δεκεμβρίου τα Λογιστικά Φύλλα.

Τα μαθήματα θα προσφερθούν δωρεάν με τη μέθοδο της Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης και είναι κατάλληλα για αρχάριους χρήστες τόσο της σουίτας Open Office όσο και για τους χρήστες της σουίτας Libre Office. Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στους επιτυχόντες δίδονται Βεβαιώσεις συμμετοχής.

Το FreeMoodle.org είναι μία πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτές και μαθητές να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, μέσω της πρόσβασης στην ελεύθερη εκπαίδευση με τη χρήση του Moodle. Γι’ αυτό και στον ιστοχώρο αυτό φιλοξενούνται αποκλειστικά μαθήματα που είναι ελεύθερα προς όλους. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτές και όχι μόνο, να δημιουργήσουν και να υποστηρίξουν ηλεκτρονικά μαθήματα, ώστε κάποιοι άλλοι, οπουδήποτε στον κόσμο να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Αυτός ο δικτυακός τόπος λειτουργεί με την αποκλειστική χορηγία και υποστήριξη της εταιρείας Human Resource Development International, επίσημου Συνεργάτη Moodle που εδρεύει στη Νέα Ζηλανδία (http://www.hrdnz.com).

Σε αυτόν τον ιστοχώρο οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές Moodle Βασίλης Παλίλης (Εκπαιδευτικός – Φυσικός), Γιώργος Χαλατζογλίδης (Φυσικός MEd) και η Άννα Κρασσά (Σύμβουλος Τηλεκπαίδευσης) θα προσφέρουν ξανά τα βραβευμένα με την Σφραγίδα Καλής Πρακτικής της Δράσης Μάθηση 2.0 Plus (http://mathisi20.gr/), ηλεκτρονικά μαθήματα:

  • “Παρουσιάσεις με τη χρήση του Libre Office Impress”, την περίοδο 22 Οκτωβρίου – 16 Δεκεμβρίου 2012 και
  • “Λογιστικά Φύλλα με τη χρήση Libre Office Calc”, την περίοδο 22 Οκτωβρίου – 27 Δεκεμβρίου 2012.

Τα παρόντα μαθήματα βασίζονται στα ηλεκτρονικά μαθήματα που είχε διεξάγει, υπό την εκπαιδευτική υπευθυνότητα των καθηγητών Κ.Μαργαρίτη και Β. Δαγδιλέλη, η Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας την περίοδο 2007-2009.

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: anna@hrdnz.com

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2012. Θα τηρηθεί σειρά προταιρετότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com