Κάλεσμα για τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του Πλανήτη ΕΛ/ΛΑΚ

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ, στο πλαίσιο των δράσεών της για την προώθηση του Ελεύθερου Λογισμικού και των Ανοιχτών Τεχνολογιών καλεί όλα τα ενεργά μέλη των κοινοτήτων ανοιχτών τεχνολογιών να συμμετέχουν στον πλανήτη ΕΛ/ΛΑΚ προσθέτοντας και το δικό τους ιστότοπο (blog) στο http://planet.ellak.gr.

Το περιεχόμενο του πλανήτη ΕΛ/ΛΑΚ αποτελείται από δεκάδες άρθρα που συλλέγονται καθημερινά αυτόματα μέσα από 180 και πλέον ιστότοπους που είναι σχετικοί με τις ανοιχτές τεχνολογίες ενώ όλα τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων τους.

Αν το blog σας έχει περιεχόμενο σχετικό με τις ανοιχτές τεχνολογίες, μπορείτε να το προσθέσετε στο https://github.com/greek-libre-planet/greek-libre-planet παραθέτοντας το ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση του ιστοτόπου (blog) σας και τη διεύθυνση της εικόνας (avatar) που θα σηματοδοτεί τον ιστότοπο σας στο https://github.com/greek-libre-planet/greek-libre-planet/issues/new, αφού πρώτα εγγραφείτε και κατόπιν συνδεθείτε στην υπηρεσία GitΗub.

Αν δεν έχετε λογαριασμό στην υπηρεσία GitHub , για να προστεθει το blog σου θα προστεθεί στον πλανήτη ΕΛ/ΛΑΚ μπορείτε εναλλακτικά να μας αποστειλετε τα παραπάνω στοιχεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση info @ eellak gr

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com