Αναλυτές κρασιού

Αν κάποιος ζει στην La Rioja περιοχή της Ισπανίας,είναι σημαντικό να γνωρίζει για το κρασί, όπου η συνταγή παρασκευής του προέρχεται από τους  Φοίνικες. Μια μικρή εταιρεία βιοτεχνολογίας από το Logroño πωλεί νανο- βιοαισθητήρες στις Βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών . Χάρη στο δίκτυο Enterprise Europe Network, τα κρασιά δοκιμάζονται τώρα από δύο φορητούς αναλυτές που έχει στην κατοχή της η Biorealis, μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας από την Μπρατισλάβα της Σλοβακίας .

Το δίκτυο Enterprise Europe Network , με περίπου 600 οργανισμούς-εταίρους σε περισσότερες από 50 χώρες, εφοδιάζει τις  ΜΜΕ με αποτελεσματικά εργαλεία , συμπεριλαμβανομένων των βάσεων δεδομένων, για εκδηλώσεις και συνεργασίες . Η ισπανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Sensara ήταν ίδια με την Biorealis και με τη βοήθεια του Enrique Esteban των οργανισμών-εταίρων του Δικτύου Agencia de Desarrollo Económico de La Rioja ( ADER ) σε Λογκρόνο, οι δύο εταιρείες ήλθαν σε επαφή και ξεκίνησε η συνεργασία τους.

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ),  συνεργάζεται με το ΕΚΤ  για την υλοποίηση του Enterprise Europe Network-Hellas, έναν από τους κόμβους του Enterprise Europe Network, παρέχοντας υποστήριξη σε θέματα Ελεύθερου Λογισμικού, Ανοιχτού Περιεχομένου και Τεχνολογιών Ανοιχτής Αρχιτεκτονικής, με σκοπό να βοηθηθούν οι Ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, με βάση τη γνώση και την καινοτομία.

Ο Esteban ερεύνησε το προφίλ τεχνολογίας της Biorealis που παρασκευάζεται από την εταιρεία BIC Μπρατισλάβα , ένα σημείο επαφής του δικτύου στη Σλοβακία.Η  Biorealis είναι ειδική στο κρασί της Σλοβακίας και κατασκευάζει Όργανα μέτρησης αποσταγματοποιών , για ζυθοποιίες και τη βιομηχανία οίνου.Η Biorealis πωλεί ήδη τα Omnilab , φορητές συσκευές για τη μέτρηση συστατικά οίνων και γλευκών,και στη Γαλλία και την Ιταλία.

Με τη βοήθεια από το σλοβακικό κόμβο του δικτύου,ο Esteban έφερε τις δύο εταιρείες σε επαφή. ” Ως μια μικρή εκκίνησης , δεν θα έχουν ακούσει για τη νέα τεχνολογία , χωρίς ADER”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Sensara, Jose Manuel Ochoa .

” Το Δίκτυο είναι μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία , ” λέει ο Miroslav Streďanský της Biorealis , ο οποίος θέλησε να βρει νέες αγορές . Δύο μοντέλα φορητών αναλυτών της εταιρείας του – ένα φτηνότερο και μια πιο σύνθετη εκδοχή – δοκιμάζεται τώρα στην Ισπανία .

Το Δίκτυο συνεργάζεται με τις εταιρείες σε μακροπρόθεσμη βάση, κατανοώντας τις ανάγκες τους να βρουν ευκαιρίες συνεργασιών. ” Αυτή ήταν μια επιτυχία, που προέκυψε από τις προηγούμενες υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες μας ” λέει ο Peter Kopkáš , από Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας της Μπρατισλάβα , ο εταίρος του Δικτύου στη Σλοβακία .

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com