Enterprise Europe Network, Πρόσκληση υποβολής προτάσεων 2014

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ),  συνεργάζεται με το ΕΚΤ για την υλοποίηση του Enterprise Europe Network-Hellas, έναν από τους κόμβους του Enterprise Europe Network, παρέχοντας υποστήριξη σε θέματα Ελεύθερου Λογισμικού, Ανοιχτού Περιεχομένου και Τεχνολογιών Ανοιχτής Αρχιτεκτονικής, με σκοπό να βοηθηθούν οι Ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, με βάση τη γνώση και την καινοτομία.

Το Enterprise Europe Network είναι ένα “εργαλείο” που υποστηρίζει τη στρατηγική της ΕΕ για την τόνωση της ανάπτυξης και της απασχόλησης !

Τον Ιανουάριο του 2014, η Επιτροπή θα δημοσιεύσει πρόσκληση υποβολής προτάσεων για μια νέα φάση του Δικτύου στο πλαίσιο του προγράμματος της ΕΕ για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ( COSME ) τρέχει 2014-2020 .

Για να υποστηρίξει την προετοιμασία των προτάσεων , του Εκτελεστικού Οργανισμού για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία ( EACI ) διοργανώνει ημερίδα πληροφόρησης στις Βρυξέλλες , στο Βέλγιο ( Charlemagne Building- 170, rue de la Loi ) στις 6 Φεβρουαρίου 2014.

Τα θέματα που θα καλύπτονται θα περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για να υποβάλει πρόταση στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης , συμπεριλαμβανομένων είδος των δραστηριοτήτων που πρέπει να παρέχονται , οι προτείνοντες τις απαιτήσεις , τις συμβατικές και νομικές πτυχές , καθώς και της διαδικασίας αξιολόγησης των προτάσεων .

Η συμμετοχή θα πρέπει να περιορίζεται σε έναν συμμετέχοντα ανά οργανισμό και θα ανοίξει μόνο στους οργανισμούς των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα COSME .

Η ημερήσια διάταξη και εγγραφής θα είναι διαθέσιμη σύντομα .Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση θα είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης .

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com