Λαμπρό μέλλον για την καινοτομία στα μέταλλα

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ),  συνεργάζεται με το ΕΚΤ  για την υλοποίηση του Enterprise Europe Network-Hellas, έναν από τους κόμβους του Enterprise Europe Network, παρέχοντας υποστήριξη σε θέματα Ελεύθερου Λογισμικού, Ανοιχτού Περιεχομένου και Τεχνολογιών Ανοιχτής Αρχιτεκτονικής, με σκοπό να βοηθηθούν οι Ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, με βάση τη γνώση και την καινοτομία.

Στα πλαίσια του Enterprise Europe Network μια ολλανδική εταιρεία που προμηθεύει  σύνθετα υλικά στη βιομηχανία, συνεργάστηκε με μια γερμανική εταιρεία που είναι ο προγραμματιστής μιας πολλά υποσχόμενης νέας τεχνολογίας

Ο Jaap Ruwaard είναι ένας πρώην μηχανικός αεροδιαστημικής στις δυτικές Κάτω Χώρες που πωλεί πλέον ανανεώσιμα σύνθετα υλικά στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροδιαστημική.

Για βοήθεια στην εύρεση νέων προμηθευτών στράφηκε προς τον Paul Asselbergs του κέντρου καινοτομίας Syntens στη Χάγη, έναν από αυτούς που συμμετέχουν στο δίκτυο εμπειρογνωμόνων σε όλο τον κόσμο, που σκοπό έχει να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις απλώσουν τα φτερά τους .

Συνήθιζε τις σχέσεις του με το δίκτυο της Γερμανίας να ψάχνει για ευκαιρίες. Το δίκτυο διαχειριστής του έργου Sabrina Wodrich της ZENIT GmbH είχε μια πολλά υποσχόμενη ολλανδική εταιρεία που ονομάζεται VeroMetal GmbH και έχει δημιουργήσει ένα φιλικό προς το μέταλλο σύνθετο προϊόν. “Ανταλλάσσουμε προφίλ, όταν βλέπουμε τις πιθανότητες για την επιτυχία», σημειώνει ο Wodrich

Τέσσερις μήνες αργότερα, ο Scabro συμφώνησε να συνεργαστεί με την VeroMetal , της οποίας το προϊόν μπορεί να ψεκαστεί πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, από κτίρια μέχρι αυτοκίνητα. Σε αντίθεση με πρότυπο μεταλλικά σφυρηλάτηση ή επιμετάλλωση, δεν υπάρχουν τοξικές επιδράσεις .

«Έχει τεράστιες δυνατότητες για τη βιομηχανία σύνθετων υλών και για τις επιχειρήσεις μας», λέει ο Jaap Ruwaard από Scabro καινοτομίες . «Υπάρχει συνεχής πίεση για την εξεύρεση νέων προϊόντων και μεθόδων, αλλά γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βασιζόμαστε στο δίκτυο, το οποίο λειτουργεί ως ραντάρ μας”

Ο Dieter Lehwald, ο ομόλογος του στην VeroMetal , είναι εξίσου ενθουσιώδης, λέγοντας : «Το Δίκτυο είναι μια ιδανική πλατφόρμα για να ερχόμαστε σε επαφή με νέους ξένους εταίρους “

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com