Πρόσκληση συμμετοχής στο Φεστιβάλ των Κοινών (CommonsFest)

unnamedΗ Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ, www.eellak.gr) στο πλαίσιο των δράσεών της για ανάδειξη και προώθηση της ανοιχτής πρόσβασης και γνώσης υποστηρίζει και συμμετέχει στο Φεστιβάλ των Κοινών (CommonsFest) που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 9, 10 & 11 Μαΐου.

Το Φεστιβάλ των Κοινών (CommonsFest) αποτελεί μια πρωτοβουλία για την προώθηση της ελεύθερης γνώσης και της ομότιμης συνεργασίας για τη δημιουργία και τη διαχείριση των κοινών. Μια φιλοσοφία που έχει διαδοθεί πολύ μέσα από τις κοινότητες του ελεύθερου λογισμικού και επεκτείνεται σε πολλές πτυχές της καθημερινότητάς μας, όπως στις τέχνες, στη διακυβέρνηση, στις κατασκευές μηχανημάτων, εργαλείων και άλλων αγαθών.

Οι εργασίες του τριήμερου Φεστιβάλ περιλαμβάνουν ομιλίες, συζητήσεις, έκθεση και εργαστήρια, που σκοπό έχουν να αναδείξουν καινοτόμες πρακτικές και συνεργατικές δράσεις που καλύπτουν όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκετε εδώ ή στέλνοντας e-mail στο info@commonsfest.info έως και το Σάββατο 1η Μαρτίου 2014.

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com