Πρόσκληση σε Workshop: Συνεργατική Ανάπτυξη Ανοιχτού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου (Open Educational Resources)

5188228166_599be95e9dΗ Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) στο πλαίσιο των δράσεών της για την ανάδειξη και προώθηση των δράσεων ανοιχτής πρόσβασης σας καλεί στο workshop: Συνεργατική Ανάπτυξη Ανοιχτού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου (Open Educational Resources), το οποίο διοργανώνεται από το ΕΚΕΦΕ “Δ” / ΔΤΕ στο πλαίσιο του έργου Open Educational Ideas (OEI2.e).

Κύριος σκοπός του workshop, είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με την έννοια του διαμοιρασμού Ανοιχτών Ιδεών και της χρησιμότητας αυτών στην διαδικασία δημιουργίας Εκπαιδευτικού Περιεχομένου.

Θα γίνει μια εισαγωγική παρουσίαση της διαδικασίας της συνεργατικής ανάπτυξης Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Ιδεών  και της μεθοδολογίας της εμπλοκής των χρηστών  στα πρώτα στάδια της διαδικασίας ανάπτυξης των Ιδεών και του διαμοιρασμού τους, αλλά και συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το θέμα.

Θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 και ώρα: 14:00 – 17:00 στην Μικρή αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου  του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος (τέρμα Πατριαρχου Γρηγορίου και Νεαπόλεως, Αγία Παρασκευή, χάρτης)

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com