Αξιοποιώντας την Τεχνολογία Arduino στην Εκπαίδευση & Κατάρτιση, Ημερίδα & Workshop ΙΕΚ Αιγάλεω

Tο ΙΕΚ Αιγάλω με την υποστήριξη της Εταιρείας ΕλεEDU_ύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ, www.eellak.gr)  και της ΕΠΕ (Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας) συνδιοργανώνουν στο ΙΕΚ Αιγάλεω (Μίνωος & Προόδου 1, Αιγάλεω, χάρτης) ημερίδα και workshop στις 14 και 15 Μαρτίου 2014.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 και έχει θέμα: Αξιοποιώντας την Τεχνολογία Arduino στην Εκπαίδευση & Κατάρτιση. Χωρίζεται σε δύο ενότητες. Στην πρώτη ενότητα θα γίνει αναφορά στις ειδικότητες Αυτοματισμού και Μηχανοτρονικής των ΙΕΚ ενώ στην δεύτερη ενότητα θα γίνουν τεχνικές παρουσιάσεις για την ενσωμάτωση και χρήση της τεχνολογίας Arduino στην εκπαίδευση & κατάρτιση.

Ξεκινά στις 15:00 και τελειώνει στις 19:30 με ομιλητές τους Δ.Κυριακό, Ι.Λιγνό, Α. Πρίφτη, Δ.Λουκάτο, Δ.Αθανασόπουλο, Κ.Κιούση, Σ.Ζώη, Α.Μελή, Ε.Κοσμά και Α.Οικονομίδη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014  θα πραγματοποιηθεί Workshop – Σεμινάριο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών, με θέμα «Αξιοποιώντας τον Arduino σε Εκπαιδευτικές Δράσεις» όπου ξεκινά στις 10:00 και τελειώνει στις 15:30 με ομιλητές τους Δ. Κυριακό, Ι. Λιγνό και Δ. Λουκάτο. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com