Συνεργάτης στο πλαίσιο του έργου HOMER

logo-homerΗ Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/ Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο ευρωπαϊκό έργο HOMER – MED (Harmonising Open Data in the MEditerranean through better Access and Reuse of Public Sector Information – http://www.homerproject.eu/) το οποίο χρηματοδοτότειται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αναζητά ένα (1) συνεργάτη για την παροχή υπηρεσιών.

Σκοπός του HOMER είναι η εναρμόνιση πολιτικών διάθεσης ανοιχτών δεδομένων στις μεσογειακές χώρες. Μέσα από την προώθηση μιας συντονισμένης προσέγγισης για την ανάπτυξη της προσβασιμότητας και της περαιτέρω χρήσης των δημόσιων πληροφοριών και δεδομένων, στόχος είναι να υπάρξει επιτάχυνση της διαφάνειας και της ανταλλαγής των δεδομένων μεταξύ περιφερειών της μεσογείου, ενισχύοντας έτσι την ανάπτυξη μέσα από την ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια πληροφορία.

Ο συνεργάτης που θα επιλεγεί θα πρέπει να έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στη χρήση Ανοιχτών Τεχνολογιών, με επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοια έργα.

Οι αρμοδιότητες του συνεργάτη που θα επιλεγεί θα είναι:

– Συμμετοχή στην ομάδα εργασίας για τo σχεδιασμό υπηρεσιών που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου

– Συμμετοχή στη συγγραφή των τεχνικών προδιαγραφών και αναφορών στο πλαίσιο του έργου

– Συμμετοχή στην υλοποίηση για την εναρμόνιση των ανοιχτών δεδομένων (Open Data Federation)

– Συμμετοχή στη συγγραφή των αναφορών που αφορούν τη διάχυση και προώθηση του έργου

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την υλοποίηση των παραπάνω εργασιών θα πρέπει να υποβάλουν τεχνική και οικονομική προσφορά με μέγιστο προϋπολογισμό 9.500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Η τεχνική προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνει, με ποινή αποκλεισμού, τα ακόλουθα:

– Συνοπτική αντίληψη του έργου

– Βιογραφικό σημείωμα

Η οικονομική προσφορά θα πρέπει να αναφέρει το καθαρό συνολικό ποσό σε ευρώ, το αναλογούν ποσό ΦΠΑ, και το συνολικό κόστος (καθαρή αμοιβή πλέον ΦΠΑ).

Η επιλογή του συνεργάτη θα γίνει με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή. Η αξιολόγηση θα γίνει με βάση τα απαιτούμενα στο παρόν. Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν πληρούν τις απαιτήσεις δεν θα αξιολογηθούν περαιτέρω. Στο πλαίσιο των ανωτέρω καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν την τεχνική και οικονομική τους προσφορά στέλνοντας email στο info AT ellak DΟΤ gr έως την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014.

combined_logo_med_-_horizontal

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com