Η Σουηδία θέλει τις Ιδέες σου για μια νέα γενιά παιχνιδιών

osdc_girlscoutsΗ Σουηδία ζητά από τους gamers να συμμετάσχουν σε μια συλλογική προσπάθεια για να δημιουργηθεί μια νέα γενιά στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Η νέα ιστοσελίδα Democreativity είναι ένα online εργαλείο που ενώνει την έννοια της δημοκρατίας και της δημιουργικότητας, με στόχο την προώθηση της ποικιλομορφίας και των νέων ιδεών.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από το Visit Sweden, το Σουηδικό Ινστιτούτο και το Business Sweden σε συνεργασία με τη βιομηχανία computer gaming της χώρας. Η ομάδα επιδιώκει διεθνή συμβολή για την ανάπτυξη παιχνιδιών με εναλλακτικές μορφές, χαρακτήρες, gameplay, πλοκές ιστορίας, ήρωες και ηρωίδες, και τρόπους για να κερδίσετε. Ο νεοσύστατος δικτυακός τόπος επιτρέπει στους ισχυρισμούς συμπεριλαμβανομένων ολοκαίνουργιες ιδέες παιχνίδι ή την προσθήκη με τις ιδέες των άλλων. Ο νεοσύστατος δικτυακός τόπος επιτρέπει υποβολές συμπεριλαμβανομένων καινούργιων game ιδεών ή προσθήκη στις ιδέες των άλλων.

Η κοινότητα παιχνιδιών και οι εμπειρογνώμονες του κλάδου ενδεχομένως θα ταξινομήσουν μέσα από τις ιδέες στην ιστοσελίδα και θα τις συνδέσουν μέσα σε μια δημιουργική σύνοψη που θα είναι διαθέσιμες σε όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι. Θα πρέπει επίσης να μοιραστεί με τους φοιτητές του Πανεπιστήμιο της Σουηδίας Skövde, το οποίο θα αναλάβει την ανάπτυξη μιας σειράς από παιχνίδια, ως μέρος του προγράμματος σπουδών τους.

Καμία ιδέα δεν είναι εκκεντρική, αλλά όλες οι προτάσεις πρέπει να είναι σύμφωνες με τη σουηδική νομοθεσία, να σέβονται την ιδιωτική ζωή των λαών, και να μην είναι spam.

Αν το παρελθόν είναι κάποια ένδειξη, στη Σουηδία, η βιομηχανία παιχνιδιών είναι υπεύθυνη για τις διεθνείς επιτυχίες όπως Candy Crush Saga, Battlefield, και το Minecraft, έχει όλες τις προϋποθέσεις Democreativity.

Πηγή: www.thenextweb.com

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com