Δημόσια Διαβούλευση – Ελληνικό Σχέδιο Δράσης για την Ανοικτή Διακυβέρνηση (OGP)

GOV_2dot0Στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής για την Ανοικτή Δημόσια Διοίκηση και Διακυβέρνηση, η Ελλάδα συμμετέχει στη Διεθνή Πρωτοβουλία Συνεργασίας για την Ανοιχτή Διακυβέρνηση (Open Government Partnership – OGP) (http://www.opengovpartnership.org/countries/greece).

H Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ, www.ellak.gr) στο πλαίσιο των δράσεων της για την ανοιχτότητα σας καλεί όλους, Πολίτες, Επιστήμονες, Επαγγελματίες, ΜΚΟ, Ανεξάρτητες Αρχές, Αυτοδιοίκηση, Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς, και τον καθένα ξεχωριστά, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καταθέσετε τις προτάσεις, παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας στο opengov.gr, προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην ουσιαστική εφαρμογή του ελληνικού Σχεδίου Δράσης που σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα, σύγχρονη και αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση και στην Ανοικτή Διακυβέρνηση της ψηφιακής πραγματικότητας. Η Ελλάδα θα υποβάλει στις 15 Ιουνίου Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Ανοικτή Διακυβέρνηση.

Η τελική ημερομηνία υποβολής σχολίων / προτάσεων / παρατηρήσεων είναι: 10/6/2014.

Τα αποτελέσματα της διαβούλευσης θα αξιοποιηθούν από το ΥΔΜΗΔ για την οριστικοποίηση του τελικού Σχεδίου Δράσης, το οποίο και θα υποβληθεί τον Ιούνιο του 2014, στη Διεθνή Πρωτοβουλία – OGP.

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, χρειαζόμαστε τη συμβολή, τις προτάσεις και τη συμμετοχή όλων για να κάνουμε πράξη την Ανοικτή Διακυβέρνηση.

Το Σχέδιο Δράσης είναι σε διαβούλευση τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

·   Για την διαβούλευση του Ελληνικού κειμένου: http://www.opengov.gr/ogp/?p=255

·   Για την διαβούλευση του Αγγλικού κειμένου: http://www.opengov.gr/ogp/?p=306

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com