Πως μπορούμε να ιδρύσουμε μια καινοτόμο εταιρεία υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά Ελεύθερο Λογισμικό

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ, www.eellak.gr), σε συνεργασία με την Logikon Labs (www.logikonlabs.com), διοργάνωσαν, την Πέμπτη 22/5/2014 στο πλαίσιο του INNOVATHENS, εκδήλωση με θέμα:

Πως μπορούμε να ιδρύσουμε μια καινοτόμο εταιρεία υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά Ελεύθερο Λογισμικό: Δυνατότητες, προκλήσεις, δυσκολίες”

Η εκδήλωση βοήθησε μελλοντικούς entrepreneurs αλλά και απλούς υποστηρικτικές του Ανοιχτού Λογισμικού να καταλάβουν ότι είναι εφικτό-αν όχι προτιμητέο- να στήσει κάποιος μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ΕΛ/ΛΑΚ.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, ο εκπρόσωπος της Logikon Labs παρουσίασε λύσεις Ελεύθερου Λογισμικού για όλες τις ανάγκες ενός γραφείου, όπως βασικό Λειτουργικό Σύστημα, Project Management και Κοινή Χρήση Πόρων.

Στη συνέχεια, η παρουσίαση επεκτάθηκε σε λύσεις που αφορούν καινοτόμες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, και συγκεκριμένα σχεδίαση και ανάπτυξη software και hardware.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση γύρω από τις δυνατότητες και τις προκλήσεις που εμφανίζει η χρήση ΕΛ/ΛΑΚ σε μια σύγχρονη εταιρεία.

Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε την παρουσίαση εδunnamedώ.

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com