To 7ο Συνέδριο FOSSCOMM στην Λαμία

Tο 7ο Συνέδριο Κοινοτήτων Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (Free and Open Source Software Communities Meeting, FOSSCOMM, lamia.fosscomm.gr) διεξάγετα στη Λαμία, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ της Στερεάς Ελλάδας και το οποίο διοργανώνεται με την υποστήριξη της Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ,www.eellak.gr).  Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Για όσους δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν απο κοντά, θα υπάρχει η δυνατότηα live streaming για όλες τις αίθουσες σε αυτό το σύνδεσμο μέσω της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

fosscomm_logo_transparent

Λίγα Λόγια για τo FOSSCOMM

Το Fosscomm οργανώνεται από τις Ελληνικές κοινότητες του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο στο οποίο συμμετέχουν κοινότητες που ασχολούνται με το ΕΛ/ΛΑΚ και το παρακολουθούν κάθε χρόνο περισσότεροι από 500 σύνεδροι. Ο σκοπός του συνεδρίου είναι να προβάλλει τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της χρήσης του Ελεύθερου Λογισμικού και Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα. Επίσης να αναδείξει νέες τάσεις σε αυτό και να προσελκύσει νέα μέλη στις κοινότητες, με στόχο την συνεισφορά όλο και περισσότερου ελεύθερου κώδικα για όλους.

Φέτος το FOSSCOMM διοργανώνεται από την Ομάδα Linux & Ελεύθερου λογισμικού του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας με την στήριξη των τμημάτων Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ και Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για το Ελεύθερο Λογισμικό/Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν στην χρήση λογισμικών και υπολογιστών.

Έχουν πραγματοποιηθεί 6 παλαιότερα FOSSCOMM ξεκινώντας από την Αθήνα (2008), έπειτα τη Λάρισα (2009, larisa.fosscomm.gr), τη Θεσσαλονίκη (2010, thessaloniki.fosscomm.gr), την Πάτρα (2011, patras.fosscomm.gr), τις Σέρρες (2012, serres.fosscomm.gr) και την Αθήνα (2013, hua.fosscomm.gr).

Τα έξοδα διεξαγωγής καλύπτονται από δωρεές και χορηγίες. Η διοργάνωση γίνεται αποκλειστικά από εθελοντές.

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com