Επιχειρήστε με Ανοιχτό Λογισμικό

5161697400_d1787a47b4_zΗ Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ, www.eellak.gr) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT, www.ekt.gr), συντονιστή του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas (www.enterprise-hellas.gr) διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα “Επιχειρήστε με Ανοιχτό Λογισμικό”, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ΙNNOVATHENS στην Τεχνόπολις (Πειραιώς 100, Γκάζι, Χάρτης) στις 18.00.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί το πώς μια startup ή υφιστάμενη επιχείρηση μπορεί να οργανωθεί και να μετατραπεί σε virtual e-business, με μείωση του κόστους επικοινωνίας, ελαχιστοποίηση εκτυπώσεων και τριπλασιασμό της παραγωγικότητας, μόνο με ανοικτό λογισμικό. Την εκδήλωση υποστηρίζει η εταιρεία ErgoQ, η οποία με το καινοτόμο σύστημα ErgoQube παρέχει ένα web 2.0 περιβάλλον εργασίας βασισμένο σε ανοικτό λογισμικό που επιτρέπει στον καθένα, οπουδήποτε και εάν βρίσκετε, να βρίσκει την πληροφορία που χρειάζεται, όταν τη χρειάζεται, με ελάχιστο κόπο και χρόνο.

Αρχικά θα παρουσιαστεί το δίκτυο Enterprise Europe Network – Hellas και οι υπηρεσίες που προσφέρει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους, μέσω διακρατικών επιχειρηματικών συνεργασιών, χρηματοδοτικών προγραμμάτων και υπηρεσιών για τη διαχείριση της καινοτομίας.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί το καινοτόμο σύστημα της ErgoQ, με παραδείγματα για την εφαρμογή του στις καθημερινές εργασίες μια σύγχρονης επιχείρησης. Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πώς οι καθημερινές εργασίες γίνονται προσβάσιμες μέσω web, με mobile apps κινητού τηλεφώνου ή/και tablet, χρησιμοποιώντας το ανοικτό λογισμικό ErgoQube και τις διαθέσιμες επεκτάσεις του, με τα πλεονεκτήματα του προσιτού κόστος, πολυγλωσσικότητας και χρήσης τεχνολογιών αιχμής.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη σχετική φόρμα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com