Οι κοινότητες OpenStack και Docker συναντιούνται

UntitledΣας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην συγκέντρωση δυο νέων και δυναμικών κοινοτήτων στον ελληνικό χώρο σχετικά με τις τεχνολογίες λογισμικού ανοιχτού OpenStack και Docker. Είναι μεγάλη χαρά των μελών της κοινότητας η διοργάνωση εκδηλώσεων με την συνεργασία και υποστήριξη περισσότερων ομάδων χρηστών σαν αυτή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι κοινή πεποίθηση των προγραμματιστών που συμμετέχουν στην ανάπτυξη των καινοτόμων τεχνολογιών OpenStack και Docker, η αποδοτική συνύπαρξη και προσπάθεια για την ευρύτερη αποδοχή τους σε υπολογιστικά περιβάλλοντα με υψηλές απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας. Μέσα από την συνάντηση μας θα διερευνήσουμε τις προσπάθειες integration μεταξύ των εφαρμογών OpenStack και Docker, όπως πραγματοποιείται από την ευρύτερη κοινότητα διεθνώς.

Το πρόγραμμα της συνάντησης είναι:

  • 19:00 – 19:05, Καλωσόρισμα, Πάρις Κασσιδιάρης, διοργανωτής Docker Athens, Θανάσης Παραθυράς, Διοργανωτής #OSATH

  • 19:05 – 19:30, Ομιλία “Docker in OpenStack”, ΘανάσηςΠαραθυράς

  • 19:30 – 19:55, <θα οριστεί ομιλία ή επίδειξη>

  • 19:55 – 20:10, Διάλειμμα

  • 20:10 – 21:00, Ανοιχτή συζήτηση μελών και επισκεπτών

Η τοπική ομάδα χρηστών OpenStack διατηρεί διαδικτυακό χώρο στην διεύθυνση http://www.meetup.com/Athens-OpenStack-User-Group, στην οποία μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της.

Οι χρήστες του Docker στην Αθήνα, χρησιμοποιούν το διαδικτυακό χώρο στην διεύθυνση http://www.meetup.com/Docker-Athens, στην οποία μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις συναντήσεις που διοργανώνουν.

Ημερομηνία συνάντησης: Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου

Χώρος: the Cube Athens, Κλεισόβης 8 (1ος όροφος)

Διοργάνωση: Τοπικές κοινότητες χρηστών OpenStack και Docker

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com