Νέα από τον πλανήτη (planet.ellak.gr) …… Exam Labs για τα 15 χρόνια του LPI

indexΤο Linux Professional Institute (LPI: http://www.lpi.org), ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης στον κόσμο του Linux ανακοινώνει διπλές προωθητικές εξετάσεις της Πιστοποίησης Linux Professional Institute [Linux Professional Institute Certification (LPIC)] για να γιορτάσει τα 15 χρόνια προώθησης του Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα!

“Το LPI έκλεισε φέτος τα 15 χρόνια παρουσίας του εντός των κοινοτήτων Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα ως ο πλέον καθιερωμένος οργανισμός πιστοποίησης γνώσεων. Ανεξάρτητο από προμηθευτές και διανομές, το LPI αγκαλιάζει με την ίδια θέρμη όλα τα συστήματα GNU/Linux περιλαμβάνοντας στις εξετάσεις του θέματα που καλύπτουν πολλές περιπτώσεις και θεματολογίες.” είπε ο Κωνσταντίνος Μπουκουβάλας, LPI Master Affiliate Operations Manager του LPI για τα Δυτικά Βαλκάνια συμπλήρωσε: “Ταυτόχρονα γιορτάζουμε το κλείσιμο της πρώτης τετραετίας ως LPI Greece. Η παρουσία του LPI με επίσημους affiliates στην Αλβανία και το Κόσοβο καθώς και δυο επίσημους συνεργάτες ATP στην Αθήνα, την Hewlett-Packard Hellas για εταιρικούς πελάτες, και την Interlei για το ευρύ κοινό σηματοδοτεί ένα ορόσημο στην επιτυχημένη πορεία που ξεκινήσαμε το 2010.”

Οι δυο εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν διαδοχικά στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, στις 7 Δεκεμβρίου 2014 και στις 13 Δεκεμβρίου 2014 αντιστοίχως.

Οι ακόλουθες εξετάσεις θα είναι διαθέσιμες στην τιμή των 90 € η καθε μία: LPI-101, 102, 201, 202. Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή εκ των προτέρων στη διεύθυνση http://www.lpi.org.gr/en/component/comprofiler/registers

Κάθε διαγώνισμα διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Την ημέρα της εξέτασης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να κάνουν την πληρωμή των εξετάσεών τους επι τόπου, 15 λεπτά νωρίτερα τοις μετρητοίς, λαμβάνοντας την αντίστοιχη απόδειξη. Επιπρόσθετα μαζί με την πληρωμή των εξετάσεων, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το LPI ID και κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο κυβερνητικό έγγραφο με φωτογραφία) για το Exam Lab.

Το 1ο Exam Lab θα λάβει χώρα στο Εργαστήριο Πληροφορικής και Ελεύθερου Λογισμικού στην Πυλαία, Εγνατίας 96, την Κυριακή 07/12/2014 στις 12:00 το μεσημέρι.

Το 2ο Exam Lab θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο Galaxy στον Άλιμο, Λ. Ποσειδώνος 39, το Σάββατο 13/12/2014 στις 12:00 το μεσημέρι.

Για να συμμετέχετε στην εξέταση θα πρέπει πρώτα να έχετε λάβει ένα LPI ID στην περιοχή εγγραφών του LPI: https://cs.lpi.org/caf/Xamman/register.

Σχετικά με το Linux Professional Institute:

Το Linux Professional Institute (LPI) είναι αφιερωμένο στο να παρέχει ένα παγκόσμιο πλαίσιο εργασίας, βιομηχανικής πρωτοπορίας και άλλες υπηρεσίες ώστε να βελτιώσει, αναπτύξει και να επεκτείνει την δια βίου επαγγελματική σταδιοδρομία στο Linux και τις τεχνολογίες Open Source. Το ουδέτερο από προμηθευτές, ηγετικό πρόγραμμα πιστοποίησης του LPI υποστηρίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο το οποίο έχει βοηθήσει στην παράδοση περισσότερων από 350,000 εξετάσεων παγκοσμίως. Ιδρυθέν ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το 1999, το LPI υποστηρίζεται από την βιομηχανία ΤΠΕ και τις εκπαιδευτικές κοινότητες, εταιρικούς πελάτες και κυβερνητικές οντότητες.

Πηγή: planet.ellak.gr, www.lpi.org.gr

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com