Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας, για τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία!

Conferences, Workshops & SeminarsΑυτήν την εβδομάδα πραγματοποιούνται ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτου Κώδικα, τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας!

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ σας προτείνει να τις παρακολουθήσετε και να τις διαδώσετε:

Ημέρα Ημερομηνία Θεματική Θέμα Διοργανωτής Σύντομη Περιγραφή
Δευτέρα 15/12/2014 Μονάδες Αριστείας Σχολείο Κώδικα ΑΠΘ Στόχος είναι η εντατική, πρακτική εκπαίδευση των συμμετεχόντων με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή τους στη συνεργατική ανάπτυξη Έργου συνεισφοράς σε εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ. (Περισσότερα)
Τετάρτη 17/12/2014 Μονάδες Αριστείας

Τέταρτο Κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Μονάδας Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ Ιωαννίνων

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου Έχει ως στόχο να εισάγει τους συμμετέχοντες στις εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ, να τους δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν και να αναπτύξουν εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ με θέμα την Αγροτική Ανάπτυξη, την Υγεία και τη Δημόσια Διοίκηση. (Περισσότερα)
Τετάρτη 17/12/2014 INNOVATHENS Αδειοδότηση Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα ΕΕΛ/ΛΑΚ Στο σεμινάριο θα αναλυθεί το θέμα της αδειοδότησης λογισμικού από τεχνική, αλλά και νομική άποψη και θα παρουσιάσει αναλυτικά τις συχνότερα χρησιμοποιούμενες άδειες Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα.(Περισσότερα)
Πέμπτη 18/12/2014 Μονάδες Αριστείας Βασικά Θέματα Προγραμματισμού στην Ανάπτυξη Δυναμικών Διαδικτυακών Εφαρμογών Πανεπιστήμιο Κρήτης Για την εκμάθηση και εκτέλεση έργων συνεισφοράς σε ανάπτυξη εφαρμογών ελ/λακ με χρήση PHP, HTML, CSS, MYSQL (Περισσότερα)
Πέμπτη 18/12/2014 Γενικά CakePHP framework Patras-LUG Συνδυάζονται τα κέικ με την PHP;
Αν θέλετε να φτιάχνετε σύγχρονες εφαρμογές για το web εύκολα, γρήγορα, αλλά με ασφάλεια, ανοιχτά πρότυπα, best practices και αντοχή στον χρόνο, τότε ναι, με το CakePHP framework. (Περισσότερα)
Παρασκευή 19/12/2014 Μονάδες Αριστείας

Χρήση εικονικού κόσμου στην εκπαιδευτική διαδικασία

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο To Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο του έργου «Μονάδες Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ» σας προσκαλεί στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Πανεπιστημίου με θέμα Χρήση εικονικού κόσμου στην εκπαιδευτική διαδικασία.(Περισσότερα)
Παρασκευή 19/12/2014  Γενικά Diaspora* Meetup  hackerspace.gr Τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο του Diaspora? (Περισσότερα)

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com