Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας, για τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία!

OSDC_Resource_Banner_Conference_and_eventsΑυτήν την εβδομάδα πραγματοποιούνται ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτου Κώδικα, τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα!

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ σας προτείνει να τις παρακολουθήσετε και να τις διαδώσετε:

Ημέρα Ημερομηνία Θεματική Θέμα Διοργανωτής Σύντομη Περιγραφή
Δευτέρα 12/01/2015 Μονάδες Αριστείας Portal εξυπηρέτησης ανοιχτών γεωχωρικών δεδομένων  ΙΠΣΥ/ΕΚ «Αθηνά» Portal εξυπηρέτησης ανοιχτών γεωχωρικών δεδομένων: Παρουσίαση της περίπτωσης του geodata.gov.gr. Επίδειξη των παρεχόμενων OGC υπηρεσιών π.χ. CSW, WMS, WFS. (Περισσότερα)
Τρίτη 13-14/01/2015 Μονάδες Αριστείας Ανάπτυξη κώδικα και συμμετοχή στην κοινότητα του GRASS GIS  ΙΠΣΥ/ΕΚ «Αθηνά» Ανάπτυξης κώδικα και συμμετοχή στην κοινότητα του GRASS GIS: Ξενάγηση στον διαδικτυακό χώρο του GRASS GIS και εντοπισμός σημείων ενδιαφέροντος. Ανάπτυξη κώδικα σε C και εμπλουτισμός του GRASS GIS. Κώδικας σε C, Python ή bash και συνδυαστικές εντολές.  (Περισσότερα)
Τρίτη 13/01/2015 Γενικά 1st Athens Symfony Meetup Symfony Ελάτε στο πρώτο ελληνικό Symfony meetup, αυτή την Τρίτη στις 13 του μηνός στις 7 η ώρα στο Found.ation (Περισσότερα)
Πέμπτη 15/01/2015 Γενικά Η ανοιχτή πρόσβαση στα ερευνητικά δεδομένα ως μοχλός για την ανοιχτή επιστήμη ΕΚΤ Πρόκειται για το τελικό συνέδριο του ευρωπαϊκού έργου RECODE, το
οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιανουαρίου 2015 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
(Περισσότερα)
Σάββατο 17/01/2015 Γενικά

Μάθημα Αστρονομίας ΣΕΑ – Εισαγωγή στην παρατήρηση κομητών και αστροφωτογράφιση

ΣΕΑ Ο Ιανουάριος είναι ο θεματικός μήνας για τους κομήτες! Σε αυτή τη σειρά ομιλιών θα μελετήσουμε τους κομήτες και τις τροχιές τους μέσα στο ηλιακό σύστημα και θα πραγματοποιήσουμε μια εισαγωγή στην αστροφωτογραφία και την παρατήρηση των κομητών.
(Περισσότερα)
Σάββατο 17/01/2015 Γενικά TEDxNTUA TEDxNTUA TED is a nonprofit devoted to spreading ideas, usually in the form of short, powerful talks (18 minutes or less).

(Περισσότερα)

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com