Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας, για τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία!

4058757916_1f44fe29b1Αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιούνται ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτου Κώδικα, τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία!

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ σας προτείνει να τις παρακολουθήσετε και να τις διαδώσετε:

Ημέρα Ημερομηνία Θεματική Θέμα Διοργανωτής Σύντομη Περιγραφή
Τετάρτη 28/01/2015 Μονάδες Αριστείας

Επιχειρηματικές Εφαρμογές/Υπηρεσίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη θεματική περιοχή των εφαρμογών ΕΛ/ΛΑΚ για Επιχειρηματικές & Εκπαιδευτικές Εφαρμογές/Υπηρεσίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και να συνεισφέρουν στο πεδίο αυτό(Περισσότερα)
Τετάρτη 28/01/2015 Μονάδες Αριστείας

4ος Εκπαιδευτικός Κύκλος Σεμιναρίων ΕΛ/ΛΑΚ Μονάδας Αριστείας Α.Π.Θ.

Α.Π.Θ

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ελεύθερους επαγγελματίες, εργαζόμενους, στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη φορέων της Δημόσιας Διοίκησης και της Υγείας όλων των βαθμίδων, σε καθηγητές, φοιτητές, υπαλλήλους του Α.Π.Θ. και φίλους του ελεύθερου λογισμικού.
(Περισσότερα)
Τετάρτη 28/01/2015 Γενικά

Μαραθώνιος εμπλουτισμού της Βικιπαίδειας για την 25η Μαρτίου

ΕΕΛ/ΛΑΚ

Στόχος της δράσης είναι ο εμπλουτισμός της ελληνικής Βικιπαίδειας με λήμματα σχετικά με την Ελληνική Επανάσταση και εν γένει τη θεματογραφία του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου μέσα από την ενεργή συμμετοχή διδασκόντων και μαθητών καθώς και η διάδοση στην εκπαιδευτική κοινότητα της ορθής χρήσης και της σημασίας της Βικιπαίδειας.
(Περισσότερα)
Τετάρτη 28/01/2015 Μονάδες Αριστείας

Δημιουργία και διαχείριση ιστοτόπων και πολιτιστικών συλλογών

 

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Στόχος αυτού Σεμιναρίου είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ, να τους δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ που μπορούν να αξιοποιηθούν στον πολιτισμό για την αρχειοθέτηση και προβολή πολιτισμικών τεκμηρίων και να τους προτρέψει να συνεισφέρουν στην Ελληνική κοινότητα ΕΛ/ΛΑΚ μέσα από την δημιουργία ελεύθερου υλικού, τον εξελληνισμό λογισμικού, την ανάπτυξη επιμέρους ψηφίδων κλπ.(Περισσότερα)

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com