freewaretips.gr: παρουσιάση και αξιολόγηση προγραμμάτων λογισμικού

freewaretipsΤο freewaretips.gr αποτελεί μία προσπάθεια ενημέρωσης, παρουσίασης και αξιολόγησης προγραμμάτων λογισμικού που διατίθενται δωρεάν από τους δημιουργούς τους. Είναι μία συλλογή που αφορά δωρεάν λογισμικό υπολογιστών, ανοικτού κώδικα και μη, στόχος της ιστοσελίδας είναι μία περιεκτική συλλογή ποιοτικών προγραμμάτων και εργαλείων, παρέχοντας καθημερινή και έγκυρη σχετική πληροφόρηση.

Αναλυτικότερα, το περιεχόμενό του freewaretips.gr αποτελείται από παρουσιάσεις ανοιχτών προγραμμάτων, εφαρμογών και εργαλείων, καθώς και άρθρα με συμβουλές και οδηγίες για τη χρήση τους και την εκτέλεση διαφόρων εργασιών με αυτά.

Όλα τα προγράμματα, τα εργαλεία και οι εφαρμογές που παρουσιάζονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα λαμβάνονται αρχικά από τα site των δημιουργών τους και στη συνέχεια δοκιμάζονται και ελέγχονται διεξοδικά, προκειμένου να εξεταστεί η λειτουριγκότητα, η ποιότητά τους και το κατά πόσο είναι «καθαρά» από κακόβουλες απειλές (ιούς).

Η ταξινόμηση των άρθρων και των παρουσιάσεων γίνεται ανά κατηγορία, ανάλογα με το είδος και το λειτουργικό σύστημα, για την εύκολότερη ανεύρεση του επιθυμητού προγράμματος ή άρθρου. Το freewaretips.gr απευθύνεται σε όλους τους χρήστες υπολογιστών, από τον πιο αρχάριο μέχρι τον πιο έμπειρο.

Υπεύθυνος για την επιμέλεια της ύλης, τη διαχείριση και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας είναι ο Αθανάσιος Σιρόκας, ο οποίος διαθέτει μεγάλη επαγγελματική πείρα στο χώρο της πληροφορικής και της σχετικής αρθρογραφίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com