Νέα από τον πλανήτη (planet.ellak.gr)….. Παγκόσμιο συνέδριο openSUSE, 1-5 Μαΐου 2015, Χάγη-Ολλανδία

oSC15Το επόμενο προγραμματισμένο συνέδριο θα διεξαχθεί από 1 έως 5 Μαΐου 2015 στην Χάγη. Συγκεκριμένα θα διεξαχθεί στο BINK36 (Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag, Netherlands).

Μερικά στοιχεία για την πόλη. Η Χάγη βρίσκεται μεταξύ Amsterdam (69km) και Rotterdam (26km). Το συνέδριο θα διεξαχθεί την εποχή του έτους που η πόλη έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ηλιοφάνειας. Το αεροδρόμιο του Rotterdam δέχεται πτήσεις από πολλούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς ενώ το αεροδρόμιο του Amsterdam (Schiphol) είναι το κέντρο πτήσεων από όλα τα μέρη του κόσμου. Αν και η Χάγη δεν είναι η πρωτεύουσα της Ολλανδίας, εκεί βρίσκεται η έδρα της Ολλανδικής κυβέρνησης, της βουλής, των δικαστηρίων αλλά και πολλώ ακόμα υπηρεσιών του κράτους. Είναι μια από τις 8 κύριες πόλεις που φιλοξενούν τα Ηνωμένα Έθνη. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τους ανεμόμυλους, τα ξύλινα παπούτσια και την καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα που δεν έχει στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια, τυριά, αγελάδες, φάρμες κλπ. Η χώρα είναι γνωστή ότι βρίσκεται κάτω από την στάθμη της θάλασσας.

Η ιστοσελίδα του συνεδρίου είναι η https://events.opensuse.org/conference/oSC15

Εάν προγραμματίζετε ταξιδάκι, κάντε την εγγραφή σας στο συνέδριο εδώ. Η συμμετοχή σας είναι δωρεάν. Η εγγραφή βοηθάει τους διοργανωτές να υπολογίσουν πόσο κόσμο περιμένουν να φιλοξενήσουν, τι ξενοδοχεία να βρουν για να προτείνουν κλπ.

Εάν θέλετε να κάνετε και μια ομιλία, μπορείτε να στείλετε την ομιλία σας εδώ. Υπάρχει θεματολογία που ακολουθείτε, οπότε θα δείτε τι οδηγίες στην παραπάνω ιστοσελίδα.

Ακολουθείτε το twitter @opensuseconf.

Εάν θέλετε να βοηθήσετε την οργανωτική ομάδα, εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας και συμμετέχετε στις συχνές συναντήσεις στο κανάλι IRC #opensuse-project. Υπάρχουν πολλοί τομείς που μπορείτε να βοηθήσετε. Απλά ρωτήστε τι είναι διαθέσιμο και οι οργανωτές θα σας υποδείξουν.

Πηγή: planet.ellak.gr, eiosifidis.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com