TEDxNTUA Hackathon: Ένας ιδιότυπος μαραθώνιος καινοτομίας!

39312720DA20C2722EB62D9837F019E6Το TEDxNTUA σε συνεργασία με την Εταιρία Ελεύθερου Λογισμικού/ Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα διοργανώνει το TEDxNTUA Hackathon.

Η ιδέα επιδιώκει να φέρει κοντά developers και άλλους δημιουργικούς ανθρώπους και να τους δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσουν τις ιδέες τους σε σχέση με το διαδίκτυο και την ανάπτυξη εφαρμογών.

Το TEDxNTUA θα παρέχει την απαραίτητη δεξαμενή δεδομένων, ώστε οι διαγωνιζόμενοι να αναπτύξουν σωστά την ιδέα τους. Κοινός παρονομαστής, η γόνιμη διαδικασία προβληματισμού κοινωνικού χαρακτήρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν ατομικά ή σε ομάδες 2-3 ατόμων. Το Hackathon θα διαρκέσει από το πρωί έως το απόγευμα, παράλληλα με τις ομιλίες. Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν σε ένα mentoring session, πριν την ημέρα του συνεδρίου, ώστε να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες. Το μόνο που χρειάζεται να φέρουν είναι το laptop τους!

Με την ολοκλήρωση του Hackathon θα υπάρξει παρουσίαση των ιδεών και οι νικητές θα ανταμειφθούν με κάποιο έπαθλο!

To πρώτο TEDx του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα διεξαχθεί στις 17/01, στο χώρο του Hub events, στα ανερχόμενα Πετράλωνα.

Περισσότερα για το TEDxNTUA, τα παράλληλα δρώμενα, τους ομιλητές και τα εισιτήρια επισκεφτείτε τις ακόλουθες διευθύνσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com