Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας, για τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία!

imagesΑυτήν την εβδομάδα πραγματοποιούνται ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτου Κώδικα, τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία!

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ σας προτείνει να τις παρακολουθήσετε και να τις διαδώσετε:

Ημέρα Ημερομηνία Θεματική Θέμα Διοργανωτής Σύντομη Περιγραφή
Δευτέρα 09/02/2015 Μονάδες Αριστείας

Ανοιχτό Λογισμικό για την Αγροτική Ανάπτυξη, την Υγεία και τη Δημόσια Διοίκηση

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου Κάθε εκπαιδευόμενος στο σχολείο θα αναλάβει την εκτέλεση ενός έργου συνεισφοράς σε έργο ΕΛ/ΛΑΚ με θέμα την Αγροτική Ανάπτυξη , την Υγεία και τη Δημόσια Διοίκηση. (Περισσότερα)
Τετάρτη 11/02/2015 Μονάδες Αριστείας

Δημόσια Διοίκηση & Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις Επιχειρηματικές Εφαρμογές/Υπηρεσίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Α.Π.Θ

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ελεύθερους επαγγελματίες, εργαζόμενους, στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη φορέων της Δημόσιας Διοίκησης και της Υγείας όλων των βαθμίδων, σε καθηγητές, φοιτητές, υπαλλήλους του Α.Π.Θ. και φίλους του ελεύθερου λογισμικού
(Περισσότερα)
Τετάρτη 11/02/2015 Γενικά

Σεμινάριο για τη Wikipedia

ΕΕΛ/ΛΑΚ,  Εθνικό Ιστορικό Μουσείο,  ΕΔΕΤ,  Σχολικό Δίκτυο, PostScriptum, με την εθελοντική συμμετοχή του Σχολείου της Βικιπαίδειας

Στόχος της δράσης είναι ο εμπλουτισμός της ελληνικής Βικιπαίδειας με λήμματα σχετικά με την Ελληνική Επανάσταση και εν γένει τη θεματογραφία του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου μέσα από την ενεργή συμμετοχή διδασκόντων και μαθητών καθώς και η διάδοση στην εκπαιδευτική κοινότητα της ορθής χρήσης και της σημασίας της Βικιπαίδειας.
(Περισσότερα)
Παρασκευή 13/02/2015 Μονάδες Αριστείας

Δημιουργία και διαχείριση ιστοτόπων και πολιτιστικών συλλογών

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Στόχος αυτού Σεμιναρίου είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ, να τους δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ που μπορούν να αξιοποιηθούν στον πολιτισμό για την αρχειοθέτηση και προβολή πολιτισμικών τεκμηρίων και να τους προτρέψει να συνεισφέρουν στην Ελληνική κοινότητα ΕΛ/ΛΑΚ μέσα από την δημιουργία ελεύθερου υλικού, τον εξελληνισμό λογισμικού, την ανάπτυξη επιμέρους ψηφίδων κλπ.
(Περισσότερα)
Σάββατο 14/02/2014 Γενικά Προφεστιβαλική Εκδήλωση Ενίσχυσης του CommonsFest 2015

 

CommonFest Επειδή πιστεύουμε πως ο έρωτας είναι αυτό που μοιραζόμαστε έξω από τον επίπλαστο κόσμο της κατανάλωσης, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα της εμπορευματοποίησης του έρωτα, σας καλούμε σε ένα ξέφρενο και ρομαντικό πάρτυ με dj set και τίτλο “Love: A Timeless Common” στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟ(Περισσότερα)

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com