Πρόσθετα για τα πρόσφατα άρθρα στο WordPress, Νέα από τον πλανήτη(planet.ellak.gr)

Το WordPress, έρχεται μαζί με την μονάδα (widget) που προσφέρει την δυνατότητα να έχουμε τα πρόσφατα άρθρα με λίγες όμως επιλογές όπως αριθμό άρθρων, ημερομηνία και φυσικά τον τίτλο.

Αν δεν σας καλύπτουν οι παραπάνω επιλογές μην στεναχωριέστε, με την εγκατάσταση προσθέτων που έχουν δημιουργηθεί από την κοινότητα του WordPress, έχετε πολύ περισσότερο έλεγχο για την εμφάνιση των πρόσθετων άρθρων στην πλευρική στήλη ή άλλες περιοχές των μονάδων του θέματος σας.

Με την αναβάθμιση των δυνατοτήτων προσφάτων άρθρων, θα έχετε δυνατότητες όπως εμφάνιση εικόνων, προσαρμοσμένους τύπους άρθρων, φίλτρο με βάση την κατηγορίας, ή άλλα άρθρα από τον ίδιο αρθρογράφος.

Αν οι παραπάνω δυνατότητες σας φαίνονται ελκυστικές, τότε συνεχίστε να διαβάζεται την συνέχεια του άρθρου ώστε να προσθέσετε στο ιστολόγιο σας επιπλέον δυνατότητες.

Flexible Posts Widget

flexiblepostwidget

Το δωρεάν αυτό πρόσθετο με 94.000 ανακτήσεις, την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο , με μέσο όρο αξιολογήσεων 4.7, αποκτάτε τις δυνατότητες για προσαρμοσμένο τίτλο, επιλογή προσφάτων άρθρων με κριτήρια όπως τύπος άρθρου, ετικέτες, κατηγορία, ανεξάρτητα ID των άρθρων με συνδυασμό όλων αυτών. Εμφάνιση εικόνων αλλά και υποστήριξη WPML και Polylang για πολυγλωσσικούς ιστότοπους. Ενώ ήδη υπάρχει μετάφραση για Αγγλικά, Φινλανδικά, Ιταλικά, Πωλωνικά, Ρωσικά και Ισπανικά, ενώ λείπει η Ελληνική

 

Πηγή: planet.ellak.gr, wpgreece.org

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com