Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας, για τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία!

EVENTS4Αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιούνται ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτου Κώδικα, τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία!

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ σας προτείνει να τις παρακολουθήσετε και να τις διαδώσετε:

Ημέρα Ημερομηνία Θεματική Θέμα Διοργανωτής Σύντομη Περιγραφή
Δευτέρα 09/03/2015 Γενικά United We Ask Vouliwatch Tο Εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015, από τις 12.30 έως τις 17.30 μμ, στον χώρο του Impuct HUB Athens, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, μετρό Μοναστηράκι.
Τετάρτη 11/03/2015 Μονάδες Αριστείας Ανοιχτό Λογισμικό για την Αγροτική Ανάπτυξη, την Υγεία και τη Δημόσια Διοίκηση Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου Έχει ως στόχο να εισάγει τους συμμετέχοντες στις εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ, να τους δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν και να αναπτύξουν εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ με θέμα την Αγροτική Ανάπτυξη, την Υγεία και τη Δημόσια Διοίκηση. (Περισσότερα)
Τετάρτη 11/03/2015 Γενικά

Amway Global Entrepreneurship 2014

Amway Η Amway ολοκλήρωσε την 5η αναφορά, Amway Global Entrepreneurship Report 2014 (AGER 2014) όπου διερευνά το ρόλο που διαδραματίζει η εκπαίδευση στη διαμόρφωση καινοτόμων ανθρώπων και ιδιοκτητών επιχειρήσεων του μέλλοντος. Τα αποτελέσματα έχουν ως σκοπό να ενημερώνουν ομάδες όπως ηγέτες της πολιτικής, της οικονομία, των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής κοινότητας, προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος και τελικά η δημιουργία ενός ευνοϊκότερου κόσμο για τους επιχειρηματίες.(Περισσότερα)
Πέμπτη 12/03/2015 Μονάδες Αριστείας Ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και κοινωνικά δίκτυα στον τουρισμό Πανεπιστήμιο Αιγαίου Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει σε αυτούς που θα το παρακολουθήσουν συνδυασμένες γνώσεις διαχείρισης των διαδικασιών και λειτουργιών τουριστικών επιχειρήσεων, και τεχνολογικές γνώσεις στα Συστήματα Πληροφορικής που χρησιμοποιούν οι τουριστικές επιχειρήσεις (με έμφαση το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και ηλεκτρονική διανομή – και βεβαίως και στις τεχνολογίες ανοικτού λογισμικού). (Περισσότερα)
Πέμπτη 12/03/2015 Γενικά Ημερίδα για την Aνοικτή Εκπαίδευση GUnet, ΣEAB, ΕΚΤ, ΕΕΛ/ΛΑΚ, ΕΚΠΑ Η ημερίδα αφορά στην Ανοικτή Εκπαίδευση και παρουσιάζει τους βασικούς πυλώνες της: ανοικτά μαθήματα και συγγράμματα, ανοικτή πρόσβαση και ανοικτά δεδομένα. Απευθύνεται στο διδακτικό και τεχνικό προσωπικό των ΑΕΙ, γενικότερα στους δημιουργούς ανοικτού εκπαιδευτικού περιεχομένου και πόρων καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται ή χαράζουν πολιτική για αυτά τα θέματα. (Περισσότερα)
Παρασκευή 13/03/2015 Μονάδες Αριστείας  Επιχειρησιακά μοντέλα ηλεκτρονικής διανομής στον τουρισμό και ηλεκτρονικοί τουριστικοί μεσάζοντες Πανεπιστήμιο Αιγαίου Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει σε αυτούς που θα το παρακολουθήσουν συνδυασμένες γνώσεις διαχείρισης των διαδικασιών και λειτουργιών τουριστικών επιχειρήσεων, και τεχνολογικές γνώσεις στα Συστήματα Πληροφορικής που χρησιμοποιούν οι τουριστικές επιχειρήσεις (με έμφαση το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και ηλεκτρονική διανομή – και βεβαίως και στις τεχνολογίες ανοικτού λογισμικού). (Περισσότερα)
Σάββατο 14/03/2015 Γενικά Wikipedia Lab στη Θεσσαλονίκη Wikimedia Community User Group Greece και ο GreekLUG Το Wikimedia Community User Group Greece και ο GreekLUG διοργανώνουν σεμινάριο με τον τίτλο Wikipedia Lab διάρκειας τριών εβδομαδιαίων τρίωρων μαθημάτων με έναρξη το Σάββατο 14 Μαρτίου. (Περισσότερα)
Σάββατο 14/03/2015 Γενικά  Μάθημα Αστρονομίας ΣΕΑ hackerspace.gr Ο Μάρτιος είναι ο θεματικός μήνας για τους πλανήτες! Σε αυτή τη σειρά παρουσιάσεων/εργαστηρίων θα πραγματοποιήσουμε μια εισαγωγή στην παρατήρηση των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος με έμφαση στο πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην πλανητική επιστήμη! Θα πραγματοποιηθούν 4 συναντήσεις, ξεκινώντας από τις 7 Mαρτίου μέχρι και τις 28 Mαρτίου (Περισσότερα)

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com