Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας, για τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία!

Αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιούνται ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτου Κώδικα, τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία!

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ σας προτείνει να τις παρακολουθήσετε και να τις διαδώσετε:

Ημέρα Ημερομηνία Θεματική Θέμα Διοργανωτής Σύντομη Περιγραφή
Τρίτη 14/04/2015 Μονάδες Αριστείας Χτίζοντας στο “διαδίκτυο πραγμάτων” (Internet οf Things) με Arduino II – event-driven programming ΤΕΙ Αθήνας Πιο συγκεκριμένα, θα μάθουν σχετικά με: το IoT και έννοιες σχετικές με Cloud Computing, τη χρήση του Arduino για τη δημιουργία ενσωματωμένων προγραμμάτων με χαμηλό κόστος, τη σύνδεση του Arduino στο Internet, το event-driven programming (Περισσότερα)
Τετάρτη 15/04/2015 Γενικά Εισαγωγή σε εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ για το μέσο χρήστη ΑΠΘ Η Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του Α.Π.Θ., διοργανώνει Εισαγωγή σε εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ για το μέσο χρήστη, στη θεματική περιοχή Δημόσια Διοίκηση & Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Πληροφοριακά Συστήματα Υγείας και στις Επιχειρηματικές Εφαρμογές/Υπηρεσίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ελεύθερους επαγγελματίες, εργαζόμενους, στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη φορέων της Δημόσιας Διοίκησης και της Υγείας όλων των βαθμίδων, καθηγητές, φοιτητές και φίλους του ελεύθερου λογισμικού. (Περισσότερα)
 Παρασκευή  17/04/2015 Γενικά Συνεργατική οικονομία και τα Κοινά CommonFest  Μαζί μας στην προ-φεστιβαλική εκδήλωση του Φεστιβάλ των Κοινών που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 17 και 18 Απριλίου θα είναι και ο Τζον Ρεστάκης, συντονιστής της έρευνας του FLOK Society στον τομέα της κοινωνικής-αλληλέγγυας οικονομίας και της θεσμικής καινοτομίας γενικότερα, ο οποίος θα μας μιλήσει την Παρασκευή 17 Απριλίου για την «Συνεργατική οικονομία και τα Κοινά» (Περισσότερα)
Σάββατο 18/04/2015 Γενικά
Space Saturdays
P-Space All day event, αφιερωμένο στην φροντίδα και την ανάπτυξη του P-Space σαν φυσικό χώρο. Φτιάχνουμε projects και χρήσιμα πράγματα για το χώρο και επισκευάζουμε ό,τι έχει χαλάσει.Υποστηρικτικά υπάρχει και σελίδα στο wiki (http://wiki.p-space.gr/events/space_saturdays) με τις τρέχουσες και μελλοντικές εργασίες. Feel free to join us! (Περισσότερα)

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com