Crypto Party στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΜΠ

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/ Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα σε συνεργασία με την Κοινότητα Ελεύθερου Λογισμικού του ΕΜΠ (foss.ntua.gr) και το Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου (cmc.panteion.gr) διοργανώνουν στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΜΠ, ΕΠΙ.νοώ (www.epinoo.gr) που βρίσκεται στην οδό Βλαχάβα 6-8, Αθήνα (χάρτης) την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 4.00 μ.μ. crypto party με τον Arjen Kamphuis.

O Arjen είναι συγγραφέας του handbook Information Security for Journalists  και θα σας διδάξει ποια εργαλεία να χρησιμοποιείτε (και ποια να μην χρησιμοποιείτε) υπό ποιες προϋποθέσεις και πώς να ξεπεράσετε τη μαζική παρακολούθηση στις επικοινωνίες σας. Φεύγοντας από το εργαστήριο θα γνωρίζετε πως να περιηγείστε στο διαδίκτυο ανώνυμα, να κρυπτογραφείτε την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία αλλά και τα αρχεία σας για ασφαλή αποθήκευση.

Το workshop θα είναι στα αγγλικά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην πρόσφατη ομιλία του (παρουσίαση και βίντεο) που έγινε πριν μερικές εβδομάδες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, για την καλύτερη οργανωση του χώρου παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ.

Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας φορητό υπολογιστή και είναι επιθυμητό να έχει γίνει προεγκατάσταση του Thunderbird για εξοικονόμηση χρόνου.

Foss_retro_logo logo koukouvagiaEMP-LOGOlogo epinow

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com