Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας, για τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία!

Αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιούνται ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτου Κώδικα, τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία!

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ σας προτείνει να τις παρακολουθήσετε και να τις διαδώσετε:

Ημέρα Ημερομηνία Θεματική Θέμα Διοργανωτής Σύντομη Περιγραφή
Δευτέρα  06/04/2015 Γενικά

2ο TEDxAcademy Salon 2015

 TEDxAcademy Το TEDxAcademy, στο πλαίσιο των Dialogues4Change, των πρωτότυπων και διαδραστικών διοργανώσεων ποικίλης θεματολογίας που πραγματοποιεί από πέρυσι, προσκαλεί το κοινό να συμμετέχει στο 2ο TEDxAcademy Salon 2015 με θέμα «Μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στα Μέσα Ενημέρωσης;». (Περισσότερα)
Δευτέρα 06/04/2015 Μονάδες Αριστείας

2ο Θερινό Σχολείο Κώδικα ΕΛ/ΛΑΚ

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στα πλαίσια του έργου Μονάδες Αριστείας Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα, διοργανώνει Θερινό Σχολείο Ανάπτυξης Κώδικα (Summer Code Camp) στη θεματική περιοχή του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης. (Περισσότερα)
Τρίτη 07/04/2015 Μονάδες Αριστείας Χτίζοντας στο “διαδίκτυο πραγμάτων” (Internet οf Things) με Arduino II – event-driven programming ΤΕΙ Αθήνας Πιο συγκεκριμένα, θα μάθουν σχετικά με: το IoT και έννοιες σχετικές με Cloud Computing, τη χρήση του Arduino για τη δημιουργία ενσωματωμένων προγραμμάτων με χαμηλό κόστος, τη σύνδεση του Arduino στο Internet, το event-driven programming (Περισσότερα)
Τετάρτη  08/04/2015 Γενικά Community Call 2015-04-08 SatNOGS Next Wednesday 2015-04-08 15:00 we will be hosting our first public community call.
Join us to get to know us and talk about SatNOGS! (Περισσότερα)
Σάββατο 11/04/2015 Γενικά
Space Saturdays
P-Space All day event, αφιερωμένο στην φροντίδα και την ανάπτυξη του P-Space σαν φυσικό χώρο. Φτιάχνουμε projects και χρήσιμα πράγματα για το χώρο και επισκευάζουμε ό,τι έχει χαλάσει.Υποστηρικτικά υπάρχει και σελίδα στο wiki (http://wiki.p-space.gr/events/space_saturdays) με τις τρέχουσες και μελλοντικές εργασίες. Feel free to join us! (Περισσότερα)

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com