Παρουσίαση Εγκατάσταση LAMP & Ανοικτού Κώδικα Panels

LAMP_software_bundle.svgΟ GreekLUG σας προσκαλεί την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στις 16:00, στην έδρα του συλλόγου για την παρουσίαση “Εγκατάσταση WebServer LAMP & Ανοικτού Κώδικα Panels Φιλοξενίας“, με ομιλητή τον Sergey Tsabolov (aka linuxman).

Το LAMP είναι ένας τεχνολογικός συνδυασμός που αποτελεί την κινητήριο δύναμη για περισσότερο από το 70% του web και θεωρείται μία υψηλής απόδοσης και υψηλής διαθεσιμότητας λύση για ένα εχθρικό περιβάλλον! Πρόκειται για τη λεγόμενη στοίβα Linux – Apache – MySQL – PHP. Ο ακριβής συνδυασμός του λογισμικού που περιλαμβάνονται σε ένα πακέτο LAMP μπορεί να διαφέρει, ιδίως όσον αφορά το λογισμικό web scripting, καθώς η PHP μπορεί να αντικατασταθεί ή να συμπληρωθεί από Perl ή / και Python. Παρόμοιοι όροι υπάρχουν για την ίδια ουσιαστικά σουίτα λογισμικού (AMP) που εκτελείται σε άλλα λειτουργικά συστήματα, όπως τα Microsoft Windows (WAMP), Mac OS (MAMP), Solaris (SAMP), iSeries (iAMP), ή OpenBSD (OAMP).

Η παρουσίαση περιλαμβάνει τα βήματα εγκατάστασης ενός GNU/Linux Web Server και του πακέτου λογισμικού LAMP, όπως και την εγκατάσταση και χρήση των panels φιλοξενίας, ISPConfig και VestaCP.

Το ISPConfig είναι ένας πρόγραμμα διαχείρισης πολύγλωσσο που μπορεί να διαχειριστεί κάθε υπηρεσία σχετική με τη φιλοξενία ιστοσελίδων (web, databases, DNS, e-mail, ftp, στατιστικά, κ.α.)

Η παρουσίαση θα γίνει στην έδρα του GreekLUG – Δημοτικό Κέντρο Ελεύθερου Λογισμικού, Εγνατίας 96 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (χάρτης).

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com