8 Μαϊου η προθεσμία των αιτήσεων για δωρεάν χρήση των υπηρεσιών του επιταχυντή του INNOVATHENS

Continued-Commitment-to-Open-Innovation-Deliver-New-Products-Services-and-Business-Models-Though-Co-DevelopmentΗ ΕΕΛ/ΛΑΚ καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που έχει μια καινοτόμα ιδέα στις Ανοιχτές Τεχνολογίες να δηλώσει συμμετοχή για την ένταξή του στον επιχειρηματικό επιταχυντή του INNOVATHENS.

Ο Eπιχειρηματικός Eπιταχυντής του INNOVATHENS προσφέρει υπηρεσίες συστηματικής και στοχευμένης συμβουλευτικής στους συμμετέχοντες που θα επιλεγούν, ώστε να ενισχυθεί ταχύρρυθμα η εισαγωγή τους στην αγορά ή η βελτίωση της επιχειρηματικής τους θέσης.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Παρασκευή, 8 Μαϊου.

Στείλτε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής σας στο info@innovathens.gr με θέμα “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ” αναφέροντας για ποια χρονική περίοδο του επιταχυντή ενδιαφέρεστε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ:

1. Ονομαστικά στοιχεία για το πρόσωπο ή/και την ομάδα που υποβάλλει την πρόταση, όπως ζητούνται στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, συνοδευόμενη από αναλυτικά Βιογραφικά Σημειώματα.

2. Σύντομη περιγραφή της ιδέας/project/επιχειρηματικής δραστηριότητας που χρήζει συμβουλευτικής για την ανάπτυξη/μορφοποίηση/βελτίωσή της (maximum 500 λέξεις).

3. Προσδιορισμός του πεδίου, στο οποίο εντάσσεται η πρόταση και τεκμηρίωση του καινοτομικού της χαρακτήρα (maximum 300 λέξεις).

4. Βασικοί στόχοι που επιδιώκονται με την ένταξη στον επιταχυντή (maximum 300 λέξεις).

5. Επίπεδο ωριμότητας/αναγκών στο οποίο θεωρείται ότι εντάσσεται η υποψήφια ομάδα:

ΕΠΙΠΕΔΟ 1: Βελτίωση της κατανόησης βασικών αρχών ανάπτυξης επιχειρήσεων και ενίσχυσης δεξιοτήτων καινοτομίας (επίπεδο υπό σύσταση ή νεοφυούς επιχείρησης)

ΕΠΙΠΕΔΟ 2: Βελτίωση επιχειρηματικής λειτουργίας και καινοτομικών ικανοτήτων (επίπεδο για λειτουργούσα επιχείρηση <3 έτη)

ΕΠΙΠΕΔΟ 3: Αναπροσαρμογή λειτουργιών, εισαγωγή καινοτομικών διαδικασιών, ανάπτυξη νέου καινοτομικού προϊόντος ή επαναπροσανατολισμός σχετικά ώριμης επιχείρησης (επίπεδο για λειτουργούσα επιχείρηση > 3 έτη)

6. Ιεράρχηση των ειδικών αναγκών του υποψηφίου.

ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ ΤΟΥ INNOVATHENS εδώ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com