Η Πληροφορική μέσα και έξω από το Σχολείο, Χίος 26-28/06/2015

Afisa_4years_v4Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για τις ανοιχτές τεχνολογίες στην εκπαίδευση συμμετέχει στο Συνέδριο: Η Πληροφορική μέσα και έξω από το Σχολείο, Δύο ψηφία που αναπαράστησαν  τον κόσμο το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 25 Ιουνίου έως και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 στη Χίο (Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο).

Εκ μέρους της ΕΕΛ/ΛΑΚ θα παραστεί ο κ. Αθανάσιος Δεληγιάννης, Επιστημονικός συνεργάτης της ΕΕΛ/ΛΑΚ, όπου θα μιλήσει για την “Εισαγωγή στις έννοιες, τα εργαλεία και τις μεθοδολογίες της 3D εκτύπωσης”.

Κατα τη διάρκεια του συνεδρίου θα βρίσκεται 3dprinet στο χώρο του συνεδρίου όπου θα υπάρχει και σχετική ενημέρωση με τις βασικές λειτουργίες του καθώς και εκτύπωση αντικειμένων!

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 4 ετών από την ίδρυσή του, και σε συνεργασία με το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της ΔΔΕ Χίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σύλλογο και τις δράσεις του εδώ.

Το συνέδριο διαρθρώνεται στις εξής τέσσερις ενότητες:

Ενότητα 1: Ιστορία & διαδρομή της πληροφορικής μέχρι σήμερα

Ενότητα 2 – Εκπαίδευση

Ενότητα 3 – Επιχειρείν – Επαγγελματικές προοπτικές

Ενότητα 4 – Καθημερινότητα – Εκπαίδευση

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου δείτε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com