Νέα από τον πλάνητη…planet.ellak.gr, DrupalCon Barcelona 21-25 Σεπτεμβρίου 2015

drupalΤο επόμενο ευρωπαϊκό Drupalcon γίνεται στην Βαρκελώνη 21-25 Σεπτεμβρίου 2015.

Ετοιμαστείτε για μία εβδομάδα γεμάτη drupal θα υπάρχουν ευκαιρίες για σεμινάρια εκμάθησης, το CXO και το sprint της κοινότητας την Δευτέρα, τρεις ημέρες από keynotes, παρουσιάσεις και BOFs Τρίτη με Πέμπτη και μια ολόκληρη μέρα από sprint συνεισφοράς την Παρασκευή. Αν ασχολείστε με το core, οργανώνονται sprints τα σαββατοκύριακα πριν και μετά το συνέδριο.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει αρχίσει. Δεδομένου ότι στην Ελλάδα, λόγω capital controls δεν μπορούν να γίνουν πληρωμές στο εξωτερικό και άρα ούτε για εισητήρια του con επικοινώνησα με το Drupal Association για αυτό το θέμα. Η απάντηση που έλαβα είναι ότι είναι ενήμεροι για την κατάσταση στη χώρα και θα κάνουν ότι μπορούν για να μας διευκολύνουν να παρεβρεθούμε. Οι επιλογές που μας πρότειναν είναι:

1. Θα γίνουν δεκτές πληρωμές με μετρητά στο συνέδριο για όσες/ους δε μπορούν να κάνουν πληρωμή με τραπεζική μεταφορά.
2. Θα γίνουν δεκτές καθυστερημένες πληρωμές με το που θα αρθούν τα capital controls και οι συμμετέχοντες θα έχουν ξανά πρόσβαση στους λογαρισμούς τους.

Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό ο καθένας/μια που θέλει να έρθει να γραφτεί στο συνέδριο πριν λήξει το early bid εισητήριο (Παρασκευή 10/07 23.59 ώρα Βαρκελώνης) για να κλειδώσει την χαμηλή τιμή των 450 ευρώ + ΦΠΑ. Κατά την εγγραφή σας, παρακαλούμε επιλέξτε την επιλογή “offline payment, ACH/wire transfer”. Αυτό θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε την εγγραφή χωρίς να βάλετε οικονομικές πληροφορίες. Στη συνέχεια θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας με ένα τιμολόγιο και μπορείτε να πληρώσετε το τιμολόγιο αργότερα, όταν αρθούν οι έλεγχοι κεφαλαίων ή να πληρώσετε σε μετρητά επί τόπου.

Πηγή: planet.ellak.gr, mydrupal.gr

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com