Το ellak.gr με νέα όψη και νέες λειτουργίες

Η σελίδα του ellak.gr (http://www.ellak.gr) αναβαθμίστηκε και απέκτησε νέες λειτουργίες για τα μέλη της ελληνικής κοινότητας του ελεύθερου λογισμικού και των ανοικτών τεχνολογιών.

Εκτός από τις βελτιώσεις στα γραφικά και το περιβάλλον της σελίδας, προστέθηκαν και οι παρακάτω νέες λειτουργίες:

  • Διαχείριση Προφίλ: Ultimate Member – https://wordpress.org/plugins/ultimate-member/

    Περιγραφή: Το Ultimate Member είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο plugin για τους χρήστες του ellak.gr για την εγγραφή και διαχείριση του προφίλ τους. Το πρόσθετο  σας επιτρέπει να προσθέσετε πληροφορίες για εσάς και τα έργα ελεύθερου λογισμικού που έχετε συμμετάσχει ή θέλετε να συμμετάσχετε. Στις επιλογές διαχείρισης του προφίλ σας, έχετε την δυνατότητα να εγγράφεστε αυτόματα στις  λίστες ενημέρωσης των δράσεων της ΕΕΛ/ΛΑΚ και τα newsletter της, ως χρήστες στο ccradio, στις ομάδες εργασίας της ΕΕΛ/ΛΑΚ  και στις λίστες συζήτησης και συντονισμού τους.  Φυσικά, ως μέλη της κοινότητας μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στις δράσεις και τα sites του ellak.gr, στα οποία  μπορείτε να γράψετε και να υποβάλετε άρθρα για δημοσίευση.  (Αναλυτικές οδηγίες δημοσίευσης άρθρου δείτε εδώ ). Μην ξεχνάτε ότι όλα τα άρθρα που υποβάλλετε, δημοσιεύονται κάθε μήνα στο ενημερωτικό δελτίο που αποστέλεται από την ΕΕΛ/ΛΑΚ  σε περίπου 48000 εγγεγραμμένους χρήστες.

  • Εκδηλώσεις: Events Manager – https://wordpress.org/plugins/events-manager/

    Περιγραφή: Το Events Manager plugin  είναι ένα εργαλείο διαχείρισης εκδηλώσεων με πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των τακτικών εκδηλώσεων, διαχείριση περιοχών, ημερολόγιο, ενσωματωμένους χάρτες και διαχείριση κρατήσεων. Επιπλέον γίνεται χρήση της επέκτασης του Events Manager OSM ώστε να προβάλλονται οι εκδηλώσεις σε χάρτες OpenStreetMap. Στον event manager, μπορείτε ως μέλη της κοινότητας να δημοσιεύετε εκδηλώσεις που διοργανώνετε εσείς  ή μάθατε για αυτές και θέλετε να τις γνωστοποιήσετε στην κοινότητα. (Αναλυτικές οδηγίες δημοσίευσης εκδήλωσης δείτε εδώ )

 

  • Συγκέντρωση όλων των rss feeds:

    Στο https://ellak.gr/rss-feeds/ μπορείτε να επιλέξετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δράσεις στο ανοικτό λογισμικό και τεχνολογίες ενσωματώνοντας τα RSS Feeds μας, στο πρόγραμμα ανάγνωσης νέων(RSS Reader) που χρησιμοποιείτε και στους δικτυακούς σας τόπους.

 

Φυσικά, όλα τα αρχεία του site του ellak.gr, οι βελτιώσεις και οι μεταφράσεις που έγιναν είναι διαθέσιμα με ελεύθερη άδειας χρήσης για όσους θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν αλλού ή να τα τροποποιήσουν:

– theme του ellak.gr (αποτελεί child theme του generatepress): https://github.com/eellak/gpchild-ellak
– profile manager – ultimate member με τροποποιήσεις κατά την ενημέρωση του profile: https://github.com/eellak/wp_ultimate_member_custom
– profile manager – ελληνικά αρχεία μετάφρασης ultimate member : https://github.com/eellak/wp_ultimate_member_greek
– events manager greek translation files: https://github.com/eellak/wp-events-manager-plugin

-.-

 

One thought on “Το ellak.gr με νέα όψη και νέες λειτουργίες

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com