Η Fosscomm ξεκινάει – Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου ξεκινάει η  FOSSCOMM 2015, το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ανοικτού λογισμικού και τεχνολογιών στη Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις του TEI Αθήνας.

fosscom2015

H Fosscomm οργανώνεται από τις Ελληνικές κοινότητες του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο, και συμμετέχουν σε αυτή κοινότητες, προγραμματιστές και εταιρείες που ασχολούνται με τις Ανοιχτές Τεχνολογίες. Στη Fosscomm συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 500 σύνεδροι. Μέχρι τώρα έχουν διοργανωθεί συνολικά 7 συνέδρια Fosscomm ξεκινώντας από το 2008 σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σέρρες, Αθήνα και Λαμία αντίστοιχα.

Φέτος η Fosscomm θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Αθήνας και θα περιλαμβάνει πάνω από 50 ομιλίες και 15 workshops πάνω σε θέματα Ανοιχτού λογισμικού, Ανοιχτού περιεχομένου, Ανοιχτών δεδομένων, Ανοιχτών τεχνολογιών, Ανοιχτής σχεδίασης και Ανοιχτών αδειών. Θα συγκεντρωθούν μέλη από την ακαδημαϊκή κοινότητα, το χώρο των κοινών, τις κοινότητες ανοιχτού λογισμικού, τις κοινότητες ανοιχτών τεχνολογιών, τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ανοιχτού λογισμικού και όσοι ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον ανοιχτό κώδικα και τις ανοιχτές τεχνολογίες.

Μπορείτε να δείτε πρόγραμμα της FOSSCOMM 2015 στο http://fosscomm.teiath.gr/index.php/schedule, και μπορείτε να εγγραφείτε για να την παρακολουθήσετε δωρεάν στο http://fosscomm.teiath.gr/index.php/visitors

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Fosscomm http://fosscomm.teiath.gr.

 

Facebook: https://www.facebook.com/fosscomm

Ακολουθήστε την Fosscomm στο Twitter: https://twitter.com/Fosscomm2015

 

Αφήστε μια απάντηση