Κάλεσμα για ομιλίες- εργαστήρια στην FOSSCOM 2015

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ στηρίζοντας τον θεσμό της FOSSCOM καλεί τις κοινότητες ελεύθερου λογισμικού, τις ακαδημαϊκές κοινότητες, τις εταιρίες που αναπτύσσουν και χρησιμοποιούν ελεύθερο λογισμικό, τους προγραμματιστές και φίλους του ανοικτού λογισμικού και των ανοιχτων τεχνολογιών, να υποβάλουν προτάσεις για ομιλίες  και εργαστήρια στην 8η FOSSCOMM (6-8 Νοεμβρίου,ΤΕΙ Αθήνας) στο http://fosscomm.teiath.gr/index.php/participation .

FOSSCOMM_small

Η Fosscomm οργανώνεται από τις Ελληνικές Κοινότητες του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο και την παρακολουθούν κάθε χρόνο περισσότεροι από 500 σύνεδροι. Ο σκοπός του συνεδρίου είναι να συγκεντρώσει όλους τους ενδιαφερόμενους από τον ακαδημαϊκό χώρο, τον χώρο των κοινών, τις κοινότητες των ανοικτών τεχνολογιών, τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ανοικτού λογισμικού και όλους όσους ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον ανοικτό κώδικα. Στην FOSSCOM παρουσιάζονται και οι νέες τάσεις στις ανοιχτές τεχνολογίες για να προσελκύσει και νέα μέλη στις κοινότητες, με στόχο την συνεισφορά όλο και περισσότερου ελεύθερου κώδικα για όλους.

Μέχρι τώρα έχουν διοργανωθεί συνολικά 7 συνέδρια Fosscomm ξεκινώντας από το 2008 σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σέρρες, Αθήνα και Λαμία αντίστοιχα.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 6-­8 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Αθήνας.

Η συμμετοχή στο FOSSCOMM είναι δωρεάν και όλα τα έξοδα διεξαγωγής καλύπτονται από χορηγίες. Η διοργάνωση γίνεται αποκλειστικά από εθελοντές.

Οι ενδιαφερόμενοι για ομιλίες και εργαστήρια μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://fosscomm.teiath.gr/index.php/participation  (Έως 30 Οκτωβρίου)

Δείτε την σελίδα της Fosscom http://fosscomm.teiath.gr

Facebook: https://www.facebook.com/fosscomm

Twitter: https://twitter.com/Fosscomm2015

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com