HackTheBook: ένας μαραθώνιος επαναπροσδιορισμού του βιβλίου – Open Call

Ο πρώτος μαραθώνιος επαναπροσδιορισμού του βιβλίου έρχεται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και προ(σ)καλεί designers, illustrators, artists, εκδότες, επιμελητές περιεχομένου, startuppers, προγραμματιστές, δημιουργικούς ανθρώπους και όσους ενδιαφέρονται να πειραματιστούν με τις νέες τεχνολογίες να σχεδιάσουν το βιβλίο του αύριο, σήμερα.

Το hackthebook θα γίνει στις 22, 23 και 24 Ιανουαρίου 2016 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση σε συνεργασία με το δίκτυο του Europeana Space και την υποστήριξη της ΕΕΛ/ΛΑΚ (Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα).

hackthebook

Πρόκειται για ένα 48ώρο μαραθώνιο κατά τη διάρκεια του οποίου οι τελικοί συμμετέχοντες θα χρησιμοποιήσουν ανοιχτό, ψηφιακό πολιτιστικό περιεχόμενο από το Εuropeana Space για να σχεδιάσουν ένα επιχειρηματικά βιώσιμο υβριδικό βιβλίο απαντώντας σε τέσσερις τεχνικές προσκλήσεις (Book Design/Interface Design, Open Hardware, API, Entrepreneurship and Sustainability).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής στο HackTheBook μπορείτε να βρείτε στην σχετική ανακοίνωση εδώ. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: hackthebook@sgt.gr

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2130178058
Ανοικτό κάλεσμα μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2015
Διοργάνωση προπαρασκευαστικού εργαστηρίου: 9 Ιανουαρίου 2016
HackTheBooK: 22, 23, 24 Ιανουαρίου 2016

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του HacKTheBook

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com